Companii

Schimbare in managementul Janssen Romania1 min

09/05/2016 < 1 min read

Schimbare in managementul Janssen Romania1 min

Reading Time: < 1 minut

Christian Rodseth a preluat functia de Managing Director al Janssen Romania, compania farmaceutica a Johnson & Johnson. Anterior venirii sale la conducerea filialei din Romania, Christian Rodseth a ocupat pozitia de director de vanzari si marketing al companiei pentru Africa de Sud si regiunea Subsahariana.

Rodseth are o experienta de 10 ani in cadrul companiei Janssen, timp in care a fost si Brand Manager al diviziei de neurologie, Market Access Manager si manager de vanzari national al diviziei de medicina interna.

Anterior, functia de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania a fost detinuta de catre Jacopo Murzi.

Ariile terapeutice acoperite de compania farmaceutica Janssen includ: boli infectioase (HIV/ SIDA, Hepatita C și tuberculoza), hematologie si oncologie (mielom multiplu si cancer de prostata), imunologie (psoriazis), neurostiinte (schizofrenie si dementa) si boli metabolice (diabet).

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site utilizează fisiere cookie. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea acestui tip de fisiere. Mai multe informatii pot fi consultate prin accesarea POLITICI DE CONFIDENȚIALITATE