Management Stiri

Trencadis continuă internaționalizarea și lansează AIOS

10 iul. 2020 2 min

Trencadis continuă internaționalizarea și lansează AIOS

Reading Time: 2 minute

Compania românească Trencadis s-a asociat cu grupul elvețian GeoZone pentru a crea AIOS Integrated Land Systems, singurul one-stop-shop din lume dedicat instituțiilor publice cu atribuții în administrarea proprietăților.

AIOS a înțeles nevoile guvernelor de a implementa sisteme eficiente de administrare a proprietăților și a creat singura soluție la cheie care conține toate echipamentele și sistemele pentru administrarea proprietăților, de la prima măsurătoare în teren până la plata electronică a taxei de proprietate.

Cu o experiență cumulată a echipei de peste patru decenii, AIOS Integrated Land Systems deservește clienți de pe cinci continente, în țări precum România, Statele Unite ale Americii, Australia, Laos, Etiopia sau Guatemala.

„Trencadis a fost de-a lungul timpului un partener de nădejde pentru GeoZone. Agilitatea companiei românești, deschiderea către noile tehnologii și serviciile care vin în completarea ofertei GeoZone, au făcut ca joint venture-ul AIOS Integrated Land Systems să reprezinte cea mai bună variantă de dezvoltare pentru ambele companii.”, declară Zdenko Kurtović, CEO GeoZone și membru în consiliul de administrație al AIOS.

Implementarea soluției AIOS garantează obținerea de titluri preliminare de proprietate, grăbind astfel obținerea de finanțări și eliminând în proporție de 80% litigiile privind drepturile de proprietate, conform unor studii efectuate de compania publică germană Deutsche Zusammenarbeit.

De la servicii de cartografiere în Australia, la integrarea sistemului național de cadastru din România și până la măsurători de teren in Uganda, echipa AIOS Services asigură toată gama de servicii necesare bazei sale de clienți din toată lumea.

“Rezolvarea problemelor sistemice cu ajutorul tehnologiei este în ADN-ul Trencadis. Conform datelor ONU furnizate de birourile FAO, HABITAT și DESA, 137 de națiuni din 195 nu au implementat sisteme publice pentru administrarea proprietăților. Fără titluri de proprietate, nu există dezvoltare imobiliară și nici investiții, nu există dezvoltare în agricultură și nu se pot crea locuri de muncă”, spune Radu Negulescu, fondator TRENCADIS și membru în consiliul de administrație al AIOS.

CEO-ul AIOS, Ioan Drăgan, a adăugat „Lipsa unui sistem coerent si integrat de colectare de taxe de proprietate are printre efecte și întârzieri în investițiile guvernelor în infrastructură.”

Echipa AIOS, în alianță cu parteneri instituționali, își propune să implementeze sistemele sale la cheie pentru administrarea proprietăților pe întreg mapamondul pentru a contribui la rezolvarea unor probleme de care vor beneficia toate țările.”

Trencadis este o companie de tehnologie specializată în soluții de dezvoltare software pentru mediul guvernamental și cel de business. Cu o cifră de afaceri de peste 24 milioane de euro, Trencadis inovează sectorul public prin adaptarea continuă la cele mai recente evoluții în tehnologie, proiectare și comunicare, pentru a sprijini consolidarea acestuia și a spori capacitatea de a răspunde cerințelor și nevoilor societății.

GeoZone este o companie elvețiană care produce, dezvoltă și distribuie soluții, produse și servicii de topografie, cartografiere și vehicule aeriene fără pilot la bord (UAV), pentru sectoarele publice și private din întreaga lume.

Vizitați  singurul one-stop-shop dedicat instituțiilor publice cu atribuții în administrarea proprietăților, pentru a afla mai multe despre  proiectele noastre dezvoltate pe întreg mapamondul.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: