Analize Marketing Tech

Oamenii revolutiei digitale

4 iul. 2016 2 min

Oamenii revolutiei digitale

Reading Time: 2 minute

Sunt cei care gandesc si pun in aplicare strategiile de comunicare digitala pentru unele dintre cele mai active branduri in online, mobile si social media.

Biz a facut o incursiune in culisele a cinci echipe de digital de top din Romania, descoperind oameni care inoveaza aproape continuu intr-un domeniu in care regulile se schimba aproape in fiecare zi.

Am vrut sa aflam ce inseamna sa lucrezi pentru branduri mari si active in zona digitala, cum este stimulata inovatia in cadrul echipelor de digital din companii si care sunt provocarile acestui domeniu extrem de dinamic.

Echipa VodafoneVodafone – Avantajul experientei de lider  Un brand deschizator de drumuri in social media are nevoie de o echipa permanent conectata la tendintele domeniului, dar si gata oricand sa inoveze, pentru a oferi cea mai buna experienta milioanelor de clienti ai Vodafone Romania.

 

Echipa SamsungSamsung – Digitalul este personal  Comunicare, continut, context sunt pilonii pe care se construieste o prezenta digitala relevanta pentru consumatorul de azi. Iar echipa digitala de la Samsung este alaturi de consumatori in toate etapele de achizitie.

 

Echipa AvonAvon – Fara granite intre online si offline  Pentru echipa digitala Avon Romania, frumusetea conversatiei in mediul virtual nu mai are secrete. Poate si pentru ca la baza businessului companiei s-a aflat dintotdeauna dialogul direct cu clientii sai.

 

Echipa DiscoveryDiscovery – Un duet regional  Doi romani coordoneaza activitatile digitale ale Discovery in Europa Centrala si de Est, in parteneriat cu agentii din opt tari. Totul are la baza trei concepte simple: curiozitate, inspiratie si provocare.

 

Echipa LidlLidl – Succesul dincolo de cifre  Nu e usor sa gestionezi 1,7 milioane de fani pe Facebook. Insa echipa Lidl care se ocupa de prezenta brandului in mediul digital pune mereu in centru clientii retailerului si foloseste toate uneltele de care dispune pentru a fi mereu cat mai aproape de acestia.

Save

Save

Save

Save

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: