Companii Stiri Tech

Official eMAG Marketplace Magento Integration

26 mai 2015 2 min

Official eMAG Marketplace Magento Integration

Reading Time: 2 minute

eMAG lanseaza impreuna cu Innobyte, primul dezvoltator Magento Silver Solution Partner din Romania, extensia Official eMAG Marketplace Magento Integration. Extensia faciliteaza integrarea magazinelor online dezvoltate pe platforma Magento in eMAG Marketplace si este dezvoltata atat pentru Magento Community Edition, cat si pentru pentru Magento Enterprise Edition. Extensia se poate folosi pentru eMAG Romania, dar si pentru eMAG Bulgaria si eMAG Ungaria. Clientii care doresc sa isi comercializeze produsele si prin intermediul eMAG Marketplace pot descarca gratuit extensia pentru Community Edition din magazinul oficial de extensii Magento al Innobyte: shop.innobyte.com.

„Modelul de business eMAG Marketplace este deja validat de piata si fiecare nou parteneriat reprezinta inca un pas al extinderii noastre pe orizontala, astfel incat am devenit, si datorita acestui segment, mall-ul online in care clientul poate gasi categoriile dorite de produse. Cautam in permanenta solutiile cele mai bune de business, iar parteneriatul cu Innobyte face parte din strategia de a imbunatati constant eMAG Marketplace”, spune Alex Stoian, eMAG Marketplace Platform Manager, intr-un comunicat de presa.

Extensia ofera numeroase beneficii pentru un magazin care doreste sa isi comercializeze produsele in Marketplace, asigurand sincronizarea categoriilor de produse, a TVA-ului si a sectiunii din Marketplace conform cerintelor eMAG. Ofertele pot fi ulterior gestionate conform deciziilor comerciantului, fie in mod automat, conform unor date prestabilite, fie manual. De asemenea, extensia permite importul comenzilor din eMAG Marketplace in magazinul comerciantului, metode multiple de plata si livrare, includerea unorstandarde de facturare aditionalesi utilizarea discounturilor oferite de eMAG (eMAG card cadou).

„Parteneriatul dintre Innobyte si eMAG aduce un plus de valoare pentru intreg comertul online din Europa Centrala si de Est prin integrarea facila a oricarui magazin online dezvoltat pe platforma Magento cu eMAG Marketplace. Este un plus pentru magazinele online, deoarece acestea vor putea deschide rapid un nou canal de vanzari cu costuri reduse. In acelasi timp, este un plus pentru clientii finali care vor avea la dispozitie o gama extinsa de oferte din care sa aleaga. Parteneriatul pentru dezvoltarea acestei extensii pentru platforma Magento reprezinta asocierea dintre doi lideri regionali, eMAG si Innobyte, care si-au unit fortele pentru a oferi servicii de calitate superioara magazinelor online, clientilor acestora si, in final, intregului ecosistem e-commerce. Aceasta integrare reprezinta un inceput promitator pentru un parteneriat de succes si de lunga durata intre Innobyte si eMAG”, declara Catalin Bordei, Director Operatiuni, Innobyte

Pentru comerciantii din Romania, Innobyte ofera extensia Official eMAG Marketplace Magento Integration by Innobyte in pachetul de bazaMagstoria, magazinul online „la cheie” dezvoltat pe platforma Magento, permitand astfel integrarea in eMAG Marketplace a magazinelor inca de la lansarea acestora.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: