Marketing Stiri

Oxygen PR, in GOC

20 oct. 2014 < 1 min

Oxygen PR, in GOC

Reading Time: < 1 minut

Oxygen PR s-a alaturat Global One Communication, o retea care reuneste o serie de agentii independente din Europa, cu prezenta globala, reunite intr-o colaborare non-exclusiva.

Prin alaturarea la GOC, Oxygen PR va avea acces la expertiza extinsa a retelei, in domenii variate, precum tehnologie, retail, energie, educatie, financiar sau farma si prin intermediul agentiilor independente, reteaua este prezenta pe piete precum Germania, Marea Britanie, SUA, China, Italia, Olanda, Belgia, Franta, Spania, Polonia, Rusia si altele.

“Parteneriatul cu GOC ne ofera prezenta internationala si acces la know-how valoros, ceea ce se traduce prin valoare adaugata adusa echipei noastre si serviciilor oferite partenerilor nostri. In acelasi timp, GOC va beneficia de expertiza noastra pe pietele din sud-estul Europei, pentru a oferi servicii integrate clientilor sai prezenti in mai multe tari”, a declarat Tereza Tranaka, Managing Partner, Oxygen PR.

Reteaua GOC este prezenta si in Sillicon Valley, unde are competente puternice pe zona de tehnologie. Clientii GOC sunt atât organizatii globale mari, cât si start-up-uri mici din diverse industrii, cu o reprezentare preponderenta in IT si tehnologie. Printre clienti se numara GE, AT&T, Lenovo, Acer, Ambius, Devolo, OVH, Itancia, WordLogic, Western Digital, Bodet etc.

“Ne bucuram sa avem Oxygen alaturi de noi, o agentie cu competente impresionante, o echipa talentata si expertiza valoroasa. GOC continua sa se dezvolte si sa-si extinda prezenta in noi teritorii, iar prin alaturarea Oxygen putem oferi servicii complete clientilor nostri prezenti pe pietele din sud-estul Europei”, a declarat Oliver Schillings, membru fondator si presedinte al Global One Communication.

Portofoliul de clienţi ai Oxygen PR cuprinde branduri locale si internaţionale, precum HEINEKEN, Golden Brau, Affligem, Garanti Bank, Amway, Mothercare, Olympus Dairy, Divertiland, SoftOne etc.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: