Companii Stiri

Paravion se extinde in SUA, Orientul Mijlociu si Asia

25 apr. 2016 2 min

Paravion se extinde in SUA, Orientul Mijlociu si Asia

Reading Time: 2 minute

Paravion, cea mai mare agentie de turism online din Romania si una dintre cele mai importante din Europa Centrala si de Est, intra pe pietele din Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu si sud-estul Asiei. Reprezentantii companiei estimeaza ca extinderea va genera, in 2017, circa 25% din cifra de afaceri consolidata, pe grup, a Paravion.

Existenta unor segmente mari de consumatori cu putere de cumparare si preferinta pentru achizitia online, dar si evolutia spectaculoasa inregistrata la nivel european, au dus la extinderea Paravion pe inca doua continente, arata reprezentantii companiei, intr-un comunicat de presa. Noile piete pe care va intra agentia sunt SUA, Kuwait, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Indonezia, Filipine, Malaezia si Taiwan.

”Paravion este deja prezenta in toate tarile din zona euro prin site-ul paravion.uk.com, cu care am inregistrat cresteri fulminante in primul trimestru din 2016, fata de perioada similara a anului trecut: 580% in trafic si 840% in numar de tranzactii”, a declarat Remus Visan, Managing Director Paravion.

Potrivit lui Remus Visan, lansarea site-ului paraviontour.com este estimata sa aiba loc pana la finalul lunii aprilie, iar suportul va fi asigurat in limba engleza de catre echipa de call-center din Romania. Platile pe site se vor face in dolari americani.

“Pentru ca tehnologia ne permite acum replicarea usoara a business-ului si in alte tari, am decis sa lansam, simultan, pe toate pietele noi, site-ul www.paraviontour.com. Am optat pentru extinderea in SUA, Orientul Mijlociu si Asia datorita gradului de adoptie a limbii engleze in randul clientilor, dar si pentru ca aici exista o preferinta pentru dolar american, ca moneda de plata”, declara Remus Visan, Managing Director Paravion.

In ceea ce priveste impactul extinderii asupra business-ului Paravion, Remus Visan estimeaza ca noile piete vor contribui cu 25% la cifra de afaceri a anului 2017, in contextul in care pietele respective au un potential foarte ridicat.

Paravion este prezenta pe piata europeana de turism in tari ca Marea Britanie, Spania, Ungaria, Bulgaria sau Cipru, si are agenti de turism vorbitori de engleza, italiana, maghiara, bulgara, turca, greaca si spaniola.

Agentia activeaza, din 2015, si in Turcia, sub brandul Bavul.com, achizitionat de la gigantul Turkcell, liderul pietei telecom din aceasta tara.

Anul trecut, veniturile companiei s-au ridicat la 46 milioane euro in Romania, respectiv 21 milioane euro in Turcia, cifra de afaceri consolidata depasind 65 milioane euro.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: