BizRemote by certSIGN

Parteneriat între Huawei și Teatrul Țăndărică pentru creșterea calității spectacolelor difuzate online

30 mai 2020 2 min

Parteneriat între Huawei și Teatrul Țăndărică pentru creșterea calității spectacolelor difuzate online

Reading Time: 2 minute

Huawei Consumer Business Group a încheiat un nou parteneriat cu Teatrul de Animație Țăndărică, pentru a susține demersul instituției de a livra același conținut calitativ în această perioadă, în care spectacolele sunt difuzate online. În plus, Huawei pune la dispoziția Teatrului Țăndărică premii speciale pentru comunitatea acestuia.

Teatrul Țăndărică transmite zilnicm din 17 martie, o serie de spectacole pentru copii online, pe pagina de Facebook. Pentru că este nevoie de echipamente performante pentru a asigura calitatea transmisiilor virtuale, Huawei vine a decis să sprijine Teatrul Țăndărică, dar și iubitorii de teatru, prin contribuții care să ofere un conținut audio-video calitativ și care să creeze o experiență și mai interactivă a spectacolelor de teatru în mediul online.

Primele spectacole difuzate în cadrul parteneriatului încep pe 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, și continuă până pe 3 iunie. Printre piesele de teatru pregătite de Teatrul Țăndărică se numără Rățușca cea urâtă, Crăiasa zăpezii, Păcală, Scufița roșie, Capra cu trei iezi sau Muzicanții din Bremen.

„Huawei susține acest tip de manifestări, destinate generației tinere, născute în era digitală. În această perioadă, în care tehnologia îi ajută să rămână conectați cu piesele de teatru preferate, chiar și de la distanță, compania se angajează să asigure calitatea transmisiilor live și totodată să le ofere copiilor dispozitive utile, pe care le pot folosi atât pentru întâlnirile online cu personajele de teatru preferate, cât și pentru activitățile de învățare de acasă”, spune Sabina Știrb, Head of Communications Huawei Consumer Business Group.

În cadrul parteneriatului, pe parcursul lunii iunie, Teatrul Țăndărică va organiza o serie de concursuri și tombole special concepute pentru iubitorii de teatru și tehnologie, având ca premii dispozitive performante, parte din portofoliul Huawei. Premiile sunt destinate spectatorilor pieselor de teatru difuzate online, detaliile urmând să fie prezentate pe pagina oficială de Facebook a teatrului.

Foto: © Teatrul Țăndărică

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: