Marketing

Parteneriat pentru vanzarea de publicitate

22 dec. 2014 2 min

Parteneriat pentru vanzarea de publicitate

Reading Time: 2 minute

Discovery Networks CEEMEA si Fox International Channels au incheiat un parteneriat pe zona de publicitate.

foto: Dreamstime

Incepand cu ianuarie 2015, biroul Discovery din Romania va gestiona vanzarile de publicitate pentru National Geographic Channel si Nat Geo Wild in Romania.

Echipa de vanzari de publicitate a Discovery in Romania este coordonata de Alisa Marta, care gestioneaza publicitatea pentru Discovery Channel, Animal Planet, TLC si, din iunie 2014, pentru Eurosport 1.

Parteneriatul reprezinta un pas important in dezvoltarea Discovery in Romania. Publicul larg al National Geographic Channel si Nat Geo Wild va aduce pentru Discovery Networks o cota mai mare pe segmentul urban. Aceasta consolidare genereaza o cota de audienta totala de 2,24% pe segmentul canalelor premium upmarket, respectiv de 3,06% pe publicul masculin, cu un reach lunar in crestere cu aproximativ 23% pe segmentul masculin si pe cel comercial general.

Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications (NASDAQ: DISCA, DISCB, DISCK), compania Pay-TV nr 1, care ajunge la peste 2,7 miliarde de abonati in peste 220 de tari si teritorii. Discovery Networks detine 12 branduri de televiziune, in frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery Science şi Discovery HD Showcase. Programele Discovery sunt difuzate in 19 limbi, ajungand la peste 261 de milioane de abonati din 105 tari, de pe trei continente.

Fox International Channels (FIC) este divizia internationala multimedia din cadrul 21st Century Fox. FIC dezvolta, produce si distribuie peste 300 de canale TV, detinute integral sau majoritar de FIC, in America, Europa, Asia si Africa. Principalele canale ale FIC sunt Fox, Fox Sports, Fox Life, Fox+ si National Geographic Channel. Canalele de filme ale FIC includ Fox Movies, Fox Movies Premium si Star Chinese Movies. Canalele neliniare includ Fox Play, Fox Play+ si Nat Geo Play. Aceste retele, precum si extensiile lor mobile, nelineare si HD, ajung in peste 1,725 miliarde de case din toata lumea. FIC detine, de asemenea, doua studiouri de productie si realizeaza mii de ore de programe locale pentru canalele sale detinute integral si de terte parti. In activitate din 14 august 1993.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: