Marketing Stiri

Pe plus cu 25% in prima jumatate a lui 2014

3 sept. 2014 < 1 min

Pe plus cu 25% in prima jumatate a lui 2014

Reading Time: < 1 minut

BDR Associates Communication Group a anuntat o crestere de 25% a cifrei de afaceri, in primele 6 luni ale anului, in ceea ce priveste serviciile consultanta si de comunicare strategica, comparativ cu aceeasi perioada a anului 2013.

Foto: Dreamstime

Veniturile BDR Associates au ajuns la peste 2.809.000 Ron, fiind obtinute din consultanta specializata oferita clientilor din Romania si din strainatate.

In primul semestru al anului 2014, BDR Associates a castigat o serie de licitatii si si-a extins portofoliul profesional cu inca 10 clienti din sectorul privat şi institutional. Printre exemplele reprezentative pentru Romania se numara Chep, KPS Diagnostics Laboratory Ungaria, Vaillant Romania, iar in Republica Moldova, Ministerul Justitiei, Finance in Motion GmbH & Banca Nationala a Moldovei, USAID BRITE Program in Moldova si, respectiv Intercontinental Hotels, un client asistat in Georgia.

In ceea ce priveste veniturile agentiei in aceasta perioada, un procent semnificativ de aproximativ 40% a fost generat strict de consultanta in comunicare strategica, sustinuta de monitorizari, analiza si cercetare specializata, restul de 60% fiind dat de alte servicii specializate, precum si de proiectele de public affairs.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: