Companii Stiri

Philip Morris România are o nouă conducere

10 nov. 2016 < 1 min

Philip Morris România are o nouă conducere

Reading Time: < 1 minut

Producătorul de țigarete Philip Morris International (PMI) are un nou director general, în România. Este vorba despre Branislav Bibic, care a ocupat anterior poziția de Director Corporate Affairs la PMI Duty Free din Lausanne.

„Misiunea mea este a de a consolida businessul local şi de a susține dezvoltarea platformei de produse cu risc redus, lansate în România. Dezvoltarea companiei şi inovaţia sunt prioritățile Philip Morris şi vom continua să investim în oameni, branduri şi în fabrica noastră din Otopeni”, declară Branislav Bibic, director general, Philip Morris România.

Acesta a absolvit un master în Business Administration la Universitatea din Oxford. Și-a început cariera în cadrul companiei, în anul 2007, la Philip Morris Zagreb. Ulterior, a devenit membru al echipei de management pentru Europa Centrală – regiunea de Sud, ca director general în Croația. De-a lungul carierei sale, a ocupat diferite funcții-cheie pe mai multe piețe din Europa Centrală și de Est, precum Slovenia, Bosnia-Herțegovina și Croația. 

Philip Morris International activează pe piața de țigarete din România din anul 1993. Pe lângă filiala din București, compania deține și o fabrică în Otopeni. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: