Finanțe

Plati de pe smartphone, prin mobilPay MasterCard Mobile

29 apr. 2013 < 1 min

Plati de pe smartphone, prin mobilPay MasterCard Mobile

Reading Time: < 1 minut

Aplicatia mobilPay MasterCard Mobile, lansata recent de MasterCard si Netopia, in premiera pentru Romania, vine cu o noua perspectiva asupra platilor. Cuvintele de ordine sunt usurinta in utilizare si mobilitatea. Aplicatia permite plati de pe telefon, de oriunde exista acces la internet.

mobilPay MasterCard Mobile este disponibila gratuit, in Google Play (http://bit.ly/10OjjLf) si App Store, pentru telefoane smart pe platforma iOS si Android.

„In acest moment, aplicatia este utila posesorilor de smartphone pentru plati de facturi, reincarcarea cartelelelor preplatite de la toti operatorii mari de telefonie si achizitia de produse si servicii exclusive, prezentate de comerciantii parteneri”, spune Gabriel Ghita, Business Development Manager CEE, MasterCard Europe. „Totul se deruleaza in cateva secunde. Mai simplu de atat, nu se poate.”

Accesul in aplicatie este securizat printr-un cod de 6 cifre, definit la inceput si solicitat la fiecare noua deschidere. De asemenea, utilizatorii trebuie sa inregistreze un card MasterCard, o singura data.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: