Lifestyle Stiri

Primul curs de „travel search” din Romania

02/06/2015 < 1 min read

Primul curs de „travel search” din Romania

Reading Time: < 1 minut

Saveyourholiday.com organizeaza miercuri, 10 iunie, cu incepere de la ora 19.00, la Lugera Cafe, Better Travel, primul curs practic de „travel search” din Romania.

Cursul este organizat in contextul in care, potrivit statisticilor peste 60% din concediile la nivel mondial se rezerva online, iar industria de travel devine din ce mai accesibila si celor care nu sunt neaparat experti in domeniu, astfel incat turistii ajung in pozitia de a lua singuri decizii importante pentru reusita vacantelor lor. Tot conform statisticilor, durata de cautare a vacantelor se situeaza undeva peste 10 ore, timp in care sunt vizitate, in medie, intre 13 si 15 pagini diferite de internet.

Better Travel  este un curs practic care se adreseaza celor carora le place sa-si caute singuri vacantele, oferindu-le, astfel  solutii alternative prin care sa descopere metodele care le permit sa economiseasca timp si bani atunci cand “scotocesc” internetul in cautarea celor mai bune oferte.

“Vor fi doua ore pline de informatii pentru cei care isi petrec multe ore in fata calculatorului cautandu-si viitoarea vacanta. Venim cu multe solutii practice care sa le usureze cautarile: unde, cum si cand sa caute bilete de avion si cazari mai ieftine si mai bune, la ce sa fie atenti cand fac rezervarile, dar si care sunt capcanele de care sa se fereasca atunci cand inchiriaza o masina. Plus o sumedenie de destinatii inedite, unele mai aproape, unele ceva mai departe de noi, dar toate extrem de frumoase si, mai ales, ferite de valurile turismului de masa”, a declarat Octav Tanase, saveyourholiday.com.

Initiatorii cursului au in pregatire si un progra asemanator, care se va adresa insa departamentelor de HR, aflate in cautare de cursuri inedite de dezvoltare personala in interesul angajatilor.

Participarea la curs costa 150 ron, iar inscrierile se pot face aici.  

foto: © Mykola Lukash | Dreamstime.com

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă