Antreprenori by eMAG Evenimente parteneri Stiri

Professional Women’s Network România lansează următoarea ediție a Trusei pentru Antreprenoare

12 mart. 2021 2 min

Professional Women’s Network România lansează următoarea ediție a Trusei pentru Antreprenoare

Reading Time: 2 minute

Asociația Professional Women’s Network România, organizează cea de-a 7-a ediție a Trusei pentru Antreprenoare, un program deja cu tradiție organizat de către pilonul nostru de Antreprenoriat, care în acest an a fost transpus într-un format online.

Pandemia a avut un impact copleșitor asupra mediului de business, cu efecte devastatoare în special pentru antreprenoare, conform unei cercetări realizate de Organizația pentru Dezvoltare Industrială a Națiunilor Unite (UNIDO)[i]. Datele arată că 49% dintre antreprenoarele care au luat parte la studiu au raportat suspendarea temporară a activității, față de 35% antreprenori. Totodată, 3% dintre antreprenoare au raportat suspendarea permanentă a activității de business, în timp ce niciun antreprenor nu a declarat închiderea permanentă a afacerii.

„Studiile publicate în ultima vreme ne-au demonstrat cât de multă nevoie au antreprenoarele din România de sprijin în această perioadă. Mai mult ca oricând, femeile de afaceri au nevoie de ghidare, de o rețea solidă de suport, de soluții inovative și de oportunități să învețe cum să se adapteze mai bine la noua realitate creată de pandemie. Misiunea noastră, ca asociație, este să sprijinim ascensiunea profesională a femeilor, de aceea am decis să mutăm online programul nostru de antreprenoriat, să îl adaptăm la nevoile imediate ale pieței de business și să punem la dispoziția antreprenoarelor experiența întregii noastre comunități. ”

Virginia Oțel, președinte PWN România.

Primul eveniment al Trusei va avea loc miercuri, 24 martie 2021, de la ora 19:00, și va deschide o serie de 15 webinarii de educație antreprenorială, la care se adaugă și 4 workshop-uri speciale de suport susținute de speakeri cu experiență și notorietate în mediul de business.

Știm că 2020 a fost un an dificil pentru antreprenoare și că nici perioada care urmează nu va fi lipsită de provocări. Astfel, PWN România a gândit un instrument prin intermediul căruia să fie alături de femeile antreprenor în fața tuturor provocărilor. Acesta este Noua Trusă pentru Antreprenoare Agile, dedicată tuturor proprietarelor de afaceri – nu doar începătoarelor, așa cum au fost edițiile precedente – care caută metode noi, inovative de adaptare la noul context socio-economic.

Pentru antreprenoarele care caută să își repoziționeze afacerea, să își reconfigureze strategia, să optimizeze din operațiuni, să își îmbunătățească performanța sau să găsească finanțări și investitori, am croit o Trusă de business care le pune la dispoziție toate instrumentele necesare pentru a transforma provocările în victorii.

Trusa pentru Antreprenoare este un program complex, care nu oferă doar un simplu set de cursuri, ci pune la dispoziția participantelor o rețea întreagă de antreprenoare de succes și lidere în business care sunt pregătite să își împărtășească experiența și să ofere sfaturi și soluții.

Înscrierile la Trusa pentru Antreprenoare Agile se fac la adresa entrepreneurship@pwnromania.net.


[i] https://www.unido.org/sites/default/files/files/2020-10/Impact%20of%20COVID19_RJH%20Survey%20results.pdf

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: