Companii

Proiect rezidențial de 90 de milioane de euro în Pipera

26 feb. 2018 2 min

Proiect rezidențial de 90 de milioane de euro în Pipera

Reading Time: 2 minute

După o investiție de peste 90 de milioane de euro, dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe demarează H Pipera Lake, un proiect rezidențial amplasat pe malul lacului Pipera.

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe investește peste 90 de milioane de euro în H Pipera Lake, primul proiect al companiei din București. Ansamblul rezidențial va fi amplasat pe malul lacului Pipera, pe o suprafață de 57.000 de mp și va avea în total în jur de 120.000 de mp construiți de apartamente, derulându-se în trei faze de construcție. H Pipera Lake are ca proiectant general biroul de arhitectură Răzvan Bârsan + Partners și va livra 1.350 de apartamente de tip studio dublu, două și trei camere, dispuse în 17 blocuri cu un regim de înălțime S+P+6E+7R. Locatarii ansamblului rezidențial vor beneficia și de 1.600 de locuri de parcare, dar și de gradini proprii pentru apartamentele de la parter.

„Pe lângă compartimentarea inteligentă, finisajele premium sau încălzirea în pardoseală, H Pipera Lake va beneficia și de o serie de facilități care îi sporesc valoarea. Discutăm aici despre locuri de parcare subterane și supraterane, spații verzi, locuri de joacă, zonă de promenadă amenajată pe malul lacului, minimarket și farmacie, amplasate în incinta ansamblului. La acestea se adaugă și facilitățile oferite de zonă. Primele apartamente vor fi scoase la vânzare în cadrul Salonului Imobiliar ce va avea loc la Palatul Parlamentului în weekendul 2-4 martie. Aici vom veni cu oferte speciale pentru primii noștri cumpărători”, spune Andreea Hamza, Marketing Manager la Hagag Development Europe.

Demararea lucrărilor noului proiect imobiliar H Pipera Lake este estimată pentru primăvara lui 2018. Primele cinci clădiri cu regim de înălțime P+6E+7R vor însuma 390 de apartamente cu suprafețe între 55 mp şi 97 mp construiți. Primele clădiri din cadrul proiectului vor fi livrate în a doua jumătate a anului 2019.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: