Editorial

Provocarea liderilor

29 iun. 2017 2 min

Provocarea liderilor

Reading Time: 2 minute

La început a fost o idee. Cum ar fi să schimbăm, pentru o zi, directorii de marketing? S-a concretizat într-un proiect-spectacol, primit extraordinar de bine de cititori și de comunitatea de marketing, Biz Marketing Exchange.

Pentru că inovația este de multe ori o schimbare de perspective, am schimbat apoi abordarea. Am făcut un exchange între clienți și agenții de comunicare, iar Biz PR Exchange a reușit să încânte din nou comunitatea de oameni de business.

În această ediție vă invit cu mare bucurie să descoperiți următorul nivel: Biz CEO Exchange! Un proiect de leadership cu un impact uimitor de puternic.

Un CEO de companie se confruntă cu provocări uriașe în fiecare zi, dar să accepți să ocupi aceeași poziție, chiar și timp de o zi, într-o altă companie înseamnă să fii cu adevărat deschis la schimbare, dar și încrezător în experiența și abilitățile proprii.

Zece dintre cei mai importanți CEO din România, pe parcursul lunilor mai și iunie, au petrecut o zi într-o altă companie, alături de CEO-ul titular și echipa acestuia. Cum s-au simțit, ce au făcut și ce au învățat din această experiență vă invit să citiți în paginile următoare.

Știam că sunt oameni puternici, care iau decizii curajoase, dar mi-a plăcut să-i observ, însoțindu-i pas cu pas în această aventură, cum se implică, ce decizii iau, cât de deschiși și curajoși sunt în ceea ce fac, dar mai ales cât de dornici sunt să cunoască alte domenii și să împărtășească din viziunea și experiența lor.

Avem în jurul nostru, și o spun cu mare încântare, oameni puternici care nu se sperie de ideea unei discuții deschise și care înțeleg că o întâlnire cu cărțile pe masă între companii este cu atât mai utilă, cu cât comunității de business din România îi lipsește tocmai acest gen de dialog, care să-i confere o coeziune necesară pentru a deveni o voce clară și puternică în discuția cu autoritățile!

Biz CEO Exchange este un proiect Biz după o idee a GMP Advertising, premiat de IAA pentru măiestrie în creare de conținut.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: