Antreprenori by eMAG Stiri

Provocarea UberPITCH : Uber cauta antreprenori talentati

26 mai 2016 2 min

Provocarea UberPITCH : Uber cauta antreprenori talentati

Reading Time: 2 minute

Uber, in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub, invita antreprenorii din Romania sa ia parte la o provocare internationala, in care au oportunitatea sa isi prezinte ideile de afaceri in fata unor antreprenori consacrati.

Provocarea UberPITCH va permite celor care cred in ideea lor sa apese un buton si sa solicite o cursa cu un antreprenor local. Vor avea apoi la dispozitie sapte minute sa isi prezinte ideea si alte sapte minute in care vor afla parerea antreprenorului si vor primi sfaturi de business – practic, un elevator pitch pe roti.

Cei care vor evalua ideile inscrise in UberPitch in Romania sunt Oana Craioveanu, Director si Co-fondator Impact Hub Bucharest, Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web si TechHub Bucharest, Andrei Pitis, Fondator si CTO al Vector Watch si Andrei Ostacie, investitor, proprietar si marketing manager OkapiStudio. Mai multe detalii despre antreprenorii care vor evalua ideile din UberPitch, pe blog.

UberPITCH se desfasoara in 37 de orase din 21 de tari din Europa. In Romania, proiectul este desfasurat in parteneriat cu Impact Hub Bucuresti si TechHub. Participantii selectati vor merge la Berlin pe 8 si 9 iunie, unde vor discuta despre ideea lor cu Travis Kalanick, CEO-ul si fondatorul Uber.

Cum functioneaza:

  • Descarca aplicatia Uber pentru iPhone, Android, Windows Phone sau Blackberry.
  • Trimite ideea ta completand un formlar aici.
  • Daca ideea ta este selectata, vei primi un cod promotional cel tarziu pe 1 iunie, 2016, care iti va permite deblocarea optiunii UberPITCH in aplicatie.
  • Pe 1 iunie, in intervalul 11:00-15:00, comanda UberPITCH pentru a-ti prezenta ideea unui din cei patru antreprenori locali.
  • Daca nu reusesti sa prinzi UberPITCH din prima incercare, mai incearca! Ne asteptam la foarte multe cereri.
  • Cursele sunt gratuite si vor incepe si se vor incheia la locul selectat ca punct de pornire.
  • Doar utilizatorii carora li se va selecta ideea vor primi codul promotional care deblocheaza optiunea UberPITCH.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: