BizRemote by certSIGN CSR

Renault dotează Spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19

23 apr. 2020 < 1 min

Renault dotează Spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19

Reading Time: < 1 minut

Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Dacia, a dotat spitalul din Mioveni cu un aparat de testare COVID-19, în valoare de peste 500.000 de lei.

O dată cu livrarea și instalarea aparatului de testare Universal Molecular Diagnostics System – ExiStation 48A System, personalul din cadrul laboratorului spitalului suport COVID-19 din Mioveni a fost instruit pentru utilizarea acestuia.

„Ne-am mobilizat încă de la debutul crizei sanitare și iată-ne la o a doua inițiativă recentă care ține de protejarea sănătății populației din Argeș: achiziția unui aparat de testare COVID – 19, sub formă de sponsorizare, inclusiv consumabilele potrivite. Această acțiune vine în completarea amenajării și echipării unor secții ale spitalului, realizate anul trecut”, a declarat Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Groupe Renault România. Acesta a adăugat că toate acțiunile companiei de mobilizare din această perioadă urmăresc creșterea capacității și vitezei de răspuns a personalului medical și a societății per ansamblu.

Asociațiile din Argeș, Zimbrul Carpatin și Speranță și Sprijin pentru Oameni, s-au alăturat eforturilor Groupe Renault România și Fundației sale, achiziționând un număr suplimentar de teste.

La nivel național, Groupe Renault România a pus la dispoziția spitalelor de pe întreg teritoriul țării 150 de mașini Dacia și Renault, distribuite cu ajutorul rețelei de dealeri.

În plus, la inițiativa Asociației Constructorilor de Automobile din România (ACAROM) și a Parteneriatului Auto Român (PAR), industria auto finanțează reparația a 50 de ventilatoare medicale.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: