Finanțe Stiri Tech

Revolut lansează operațiunile bancare în România. Care este oferta fintech-ului

1 mart. 2021 < 1 min

Revolut lansează operațiunile bancare în România. Care este oferta fintech-ului

Reading Time: < 1 minut

Revolut lansează de azi operațiunile bancare în România. Clienții din România care aleg să folosească Revolut Bank se vor bucura de protecție pentru depozite în baza Schemei Europene de Garantare a Depozitelor, precum și de servicii adiționale.

Utilizatorii din România au acum posibilitatea să opteze pentru transferul la Revolut Bank pentru a beneficia de servicii adiționale prin intermediul aplicației. Procesul de transfer durează câteva minute.

Revolut este fintech-ul cu cea mai rapidă creștere din Europa și acest lucru se datorează faptului că ne-am prioritizat întotdeauna clienții. Un rol important îl are de asemenea și designul de produs, faptul că nu percepem taxe și comisioane ascunse și construim constant produse financiare inovatoare. Lansarea operațiunilor bancare în România va aduce un nivel ridicat de siguranță și încredere clienților noștri și ne va permite să adăugăm o suită de produse și servicii noi în viitorul apropiat”, a declarat Virgilijus Mirkės, Chief Executive Officer la Revolut Bank.

Revolut are 1,3 milioane de utilizatori în România, din totalul de 15 milioane de utilizatori la nivel global.

Mai întâi, în Polonia

Revolut a lansat operațiunile bancare anul trecut, în Polonia și Lituania, și oferă deja servicii de creditare competitive în ambele țări.

Licențele bancare specializate permit ca Revolut Bank să ofere servicii bancare limitate prin intermediul aplicației Revolut împreună cu o matrice de servicii și produse financiare care sunt oferite de alte companii din Grupul Revolut.

Până în prezent, Grupul Revolut a obținut investiții în valoare de aproape 1 miliard de dolari și a fost recent evaluată la 5,5 miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: