Marketing Stiri

Rom si McCann invita romanii acasa

2 dec. 2014 2 min

Rom si McCann invita romanii acasa

Reading Time: 2 minute

Rom Autentic si McCann Bucuresti au lansat “Intoarce-te, Romane!”, o campanie care ii ajuta pe romanii din tara sa isi convinga prietenii plecati la munca in strainatate sa se intoarca acasa.

Primul pas pentru a-i convinge pe romani sa vina acasa este accesarea site-ului dedicat campaniei – www.intoarceteRomane.ro. Odata ajuns pe site, orice roman le poate face fratilor plecati din tara un filmulet lacrimogen, cu sarmale, pajisti verzi, ursi carpatini, muzica emotionanta si poze din copilarie, care sa ii convinga ca tot in Romania e mai bine.

“Venind din Singeorz-Bai, judetul Bistrita-Nasaud, un orasel din care poate jumatate din tinerii din generatia mea au emigrat, pot spune in cunostinta de cauza ca as vrea ca acestia sa se intoarca. Studentii eminenti, profesionistii valorosi, romanii muncitori, toti ar trebui sa se intoarca, acum ca au invatat lucruri si au furat meserie. Cred ca orice roman din Romania are macar un prieten plecat, asa ca hai sa-i aducem inapoi”, explica ideea campaniei Sebastian Olar, Group Creative Director, McCann Bucuresti.

Pasul al doilea este unul mai pragmatic, Rom Autentic si compania de recrutare Reviro, le pun la dispozitie romanilor care lucreaza sau studiaza in strainatate posibilitatea de a-si cauta un loc de munca in tara, facandu-le legatura cu experti in resurse umane, cu care sa discute oportunitati de cariera disponibile aici, pe pamant romanesc. Datele de contact ale consultantilor Reviro se gasesc pe site-ul www.intoarceteRomane.ro.

“Obiectivul Reviro este de a-i atrage pe tinerii cu experienta internationala si de a-i conecta la oportunitatile de munca de pe piata din Romania. In aceasta campanie, impreuna cu Rom, incercam sa-i sprijinim pe acestia sa gaseasca cele mai potrivite optiuni de joburi pentru ei si sa le aratam ce oportunitati le stau la dispozitie in unele dintre cele mai importante companii din Romania oferind servicii de consiliere pe intreaga perioada a procesului de recrutare”, a declarat Adriana Comaneci, Managing Partner Reviro.

Mai multe destalii despre campanie, aici. https://www.youtube.com/watch?v=JmX-Yut_lIo

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: