Stiri Tech

Samsung lansează smartphone-ul Galaxy M32, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii iuliie

6 iul. 2021 2 min

Samsung lansează smartphone-ul Galaxy M32, care va fi disponibil din a doua jumătate a lunii iuliie

Reading Time: 2 minute

Samsung Electronics Co. a lansat smartphone-ul Galaxy M32 în Europa, dotat cu ecran Infinity-U Super AMOLED și o cameră quad versatilă, precum și cu o baterie de 5.000 mAh. Noul Samsung Galaxy M32 va fi disponibil începând cu a doua jumatate a lunii iulie.

„De la lansarea sa în 2019, seria Galaxy M a fost concepută pentru a menține nevoile de bază ale utilizatorilor. Galaxy M32 este conceput pentru a inspira viețile tinerilor utilizatori și pentru a-i susține în fiecare zi. Galaxy M32 continuă să demonstreze angajamentul Samsung de a pune la dispoziție dispozitive puternice pentru toate nivelurile.”

Tiberiu Dobre,șşeful diviziei telecom din cadrul Samsung Electronics România și Bulgaria

Experiență vizuală fără margini

Samsung Galaxy M32

Ecranul Infinity-U Super AMOLED de 6,4 inci oferă o experiență vizuală fără margini, ideală pentru jocuri, vizionarea videoclipurilor preferate, navigarea pe internet și răsfoirea fotografiilor.

Cu un timp de răspuns mai scurt, rata de refresh de 90Hz permite un afișaj mai rapid și mai lin pentru momentele de scroll în paginile de social media, îmbunătățind experiența, dar menținând un preț accesibil.

Cameră versatilă

Noul Samsung Galaxy M32 vine cu o cameră Ultra-Wide de 8MP pentru fotografii realizate cu un unghi vizual de 123 de grade.

Camera Macro de 2MP a fost creată pentru a surprinde și cele mai mici detalii. Aceste specificații se completează perfect cu camera Wide de 64MP, cu cea de adâncime (Depth) de 2MP și cu cea de selfie de 20MP, precum și cu posibilitatea de a crea propriul filtru în funcție de dispozitivul fiecărui utilizator.

Baterie de lungă durată

M32 dispune de o baterie de 5.000 mAh pentru a rămâne conectat pe tot parcursul zilei. Smartphone-ul are un design metalic, îmbinat cu reflexii laser. În ceea ce privește siguranța, M32 vine, de asemenea, cu recunoaștere facială și cu un senzor de amprentă cu suport audio.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: