Companii

Schimbare in departamentul de vanzari al Coca-Cola HBC

15 feb. 2016 < 1 min

Schimbare in departamentul de vanzari al Coca-Cola HBC

Reading Time: < 1 minut

Incepand cu 1 martie 2016, Dan Timotin este noul director de vanzari al Coca-Cola HBC Romania

Dan Timotin, 40 de ani, s-a alaturat companiei in iulie 2011, avand rolul de Country Finance Manager Romania si Moldova. In februarie 2014, el a preluat un rol de conducere la nivelul grupului  Coca-Cola Hellenic, coordonand echipa Commercial Finance si avand un rol important in implementarea politicilor comerciale din cadrul Grupului. In iulie 2015, Dan Timotin a devenit National Key Account Manager in cadrul Coca-Cola HBC Romania.

Numirea lui Dan Timotin in aceasta noua functie coincide cu promovarea lui Jovan Radosavljevic, Director Comercial Coca-Cola HBC Romania, in pozitia de General Manager al Pivara Skopje, lider in bauturi racoritoare si bere pe piata din Macedonia. Radosavljevic s-a alaturat operatiunilor din Romania in august 2013, ocupand, inainte de aceasta, functia de Country Sales Manager pentru Serbia si Muntenegru in cadrul Grupului Coca-Cola Hellenic.

Coca-Cola Hellenic este al doilea imbuteliator ca marime al companiei Coca-Cola din punctul de vedere al volumului, avand vanzari de peste 2 miliarde de unitati. Compania activeaza intr-o zona geografica extinsa, avand operatiuni in 28 de tari, servind o populatie de peste 560 milioane de oameni. In Romania, Sistemul este format din Coca-Cola Romania (filiala a The Coca-Cola Company, proprietarul marcilor inregistrate) si partenerul sau Coca-Cola Hellenic denumit Coca-Cola HBC Romania, care imbuteliaza si distribuie produsele Coca-Cola sub licenta The Coca-Cola Company in Romania.

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: