Companii

Divorț în retail: Altex părăsește eMAG Marketplace

19 aug. 2019 < 1 min

Divorț în retail: Altex părăsește eMAG Marketplace

Reading Time: < 1 minut

Altex a anunțat că va părăsi platforma Marketplace de la eMAG, motivându-și decizia prin faptul că eMAG a crescut comisioanele, ceea ce nu mai permite retailerului electro-IT să-și onoreze promisiunea de a oferi cel mai mic preț din România.

Începand cu 19 august, clienții vor putea achiziționa produsele oferite de companie în cele 120 de magazine Altex și Media Galaxy și online pe platformele proprii altex.ro și mediagalaxy.ro. De la începutul acestui an, Altex România a investit peste 10 milioane de euro pentru modernizarea, reamenajarea sau deschiderea de noi magazine. Compania a investit și peste 37 de milioane de euro în dezvoltarea noului centru logistic lângă București, în comuna Dragomirești Vale.

„Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creșterea comisioanelor ne fac imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preț din România, o promisiune pentru ținerea căreia toți angajații ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelență în operațiuni și prin investiții inteligente în proiecte care cresc eficiența”, a precizat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

Altex, grup fondat de Dan Ostahie (foto), a înregistat în 2018 o cifră de afaceri de peste 3,5 miliarde de lei, profitul fiind de 63,5 mil. lei –  a fost anul cel mai bun din cei peste 25 de ani de activitate ai companiei pe piața românească.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: