Marketing

Schimbari in departamentul de PR al Discovery Networks

10 iul. 2014 < 1 min

Schimbari in departamentul de PR al Discovery Networks

Reading Time: < 1 minut

Anca Amariei a fost numita Senior PR Specialist pentru Europa de Sud-Est in cadrul Discovery Networks Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa (CEEMEA), parte a Discovery Communications.

Anca o inlocuieste pe Corina Potarniche, care a fost promovata in functia de Corporate Communications Manager pentru Discovery Networks Europa Centrala & de Est, Orientul Mijlociu si Africa.

Cu o experienta de peste 6 ani in domeniul relatiilor publice in industriile farma, IT&C si telecom, Anca va coordona de la Bucuresti activitatile de comunicare ale Discovery, concentrandu-se pe promovarea programelor TV in 10 tari din Europa de Sud-Est, printre care Romania, Bulgaria, Serbia, Slovenia si Croatia. Ea va face parte din echipa responsabila de gestionarea canalelor Discovery, raportandu-i direct Adei Roseti, Channel Director SEE, Discovery Networks CEEMEA.

Inainte de a se alatura echipei Discovery Networks, Anca Amariei (26 de ani) a lucrat peste 3 ani in cadrul grupului de companii Cosmote Romania, ca Senior Media Relations & External Communications Coordinator. Anterior, in urma castigarii Olimpiadelor Comunicarii editia 2009, a facut parte din echipa de Marketing si PR a Kaspersky Lab Romania.

A absolvit Facultatea de Litere, specializarea Comunicare si Relatii Publice, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Are doua diplome de master in PR acordate de Université Catholique de Louvain din Belgia, respectiv Universitatea din Bucuresti, precum si o diploma din partea Chartered Institute of Public Relations.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: