Companii Stiri

Se lansează Uber Eats și în Timișoara

17/09/2019 4 min read

Se lansează Uber Eats și în Timișoara

Reading Time: 4 minute

Serviciul de livrare mâncare Uber Eats se lansează în Timișoara, începând de astăzi. Timișorenii vor putea comanda mâncare din aplicația Uber Eats sau de pe site, de unde vor putea alege dintr-un portofoliu de peste 60 restaurante. Timpul mediu de livrare este de 35 minute.

Aplicația Uber Eats este separată de livrarea de mâncare care folosește aceeași tehnologie. Uber este în parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din peste 500 de orașe, din mai bine de 36 de țări și oferă serviciul Uber Eats care livrează mâncare pentru milioane de oameni.

Prin Uber Eats, timișorenii vor putea comanda 7 zile pe săptămână, de la peste de 60 de restaurante disponibile. Platforma cuprinde o gamă vastă de opțiuni culinare, toate din același loc și livrate proaspete și rapid. Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat sau Meat Busters sunt doar câteva dintre restaurantele din portofoliul Uber Eats din Timișoara.

Uber Eats este disponibil în zona centrală a orașului, dar și în zone precum Calea Sever Bocu și Calea Martirilor, în intervalul orar 10:30- 24:00.

“După un an de lansarea Uber Eats în București, am decis să ne extindem și în Timișoara, pentru că reprezintă un oraș cu mult potențial în această direcție.
Timișorenii sunt receptivi la noi modalități de a comanda mâncare livrată rapid cu ajutorul tehnologiei, atât din punct de vedere al utilizatorilor, cât și din perspectiva restaurantelor. În plus, Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din București, iar acest lucru ne-a încurajat să lansăm serviciul și în Timișoara. Astfel, restaurantele vor avea posibilitatea de a ajunge la un număr mai mare clienți, în timp ce mâncarea preferată va ajunge la utilizatorii timișoreni printr-o simplă apăsare de buton”, a declarat Ioana Ilie-Dobre, Country Manager, Uber Eats România.

Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorii care vor ca mâncarea să fie livrată rapid, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a ajunge la un timp mediu de livrare de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație de la solicitare și până la expediere.

“Am luat decizia de a intra pe Uber Eats, pentru că vrem să ajungem la cât mai mulți dintre clienții noștri care nu au timp să ne calce pragul. Sperăm ca acest parteneriat să fie un serviciu apreciat atât de clienții fideli, cât și de cei mai noi, în special pentru că de acum înainte vor avea posibilitatea de a primi preparatele noastre acasă sau la birou într-un timp eficient”, a completat Ioana Bota, parte a echipei Oro Toro și Meat Busters.

Aplicaţia pune la dispoziție restaurantelor baza de date de clienți și date statistice care le pot ajuta să crească și să se adapteze pe piaţa de livrare a mâncării, aflată în plină creştere. În București, Uber Eats a intrat în parteneriat cu peste 800 de restaurante, multe dintre ele înregistrând o creștere a cifrei de afaceri, datorită aplicației. Potrivit unui studiu realizat printre 50 de restaurante de top prezente pe Uber Eats în București, 82% dintre acestea au precizat că aplicația le ajută să crească numărul de comenzi, beneficiază de livrare rapidă (70%) și de o vizibilitate mai mare a afacerii (68%). Aproape jumătate (47%) au spus că au înregistrat o creștere între 10 și 30%.

“Majoritatea consumatorilor Uber Eats se orientează pentru masa de prânz iar noi am promovat ideea de mic dejun în weekend, așadar vânzările noastre de pe aplicație în timpul weekendului au crescut cu cel puțin 50%. În 2018, colaborarea noastră cu Uber Eats a dus la o creștere a cifrei de afaceri, cu circa 20-25% față de anul anterior pentru că utilizatorii au început să comande și în timpul săptămânii. În prezent, aproximativ 20% din totalul vânzărilor vin de pe Uber Eats”, precizează Radu Darie, Atelierul de Tarte, restaurant care s-a înscris chiar la momentul lansării aplicației în București.

Cum comanzi

 • Descarcă aplicaţia sau intră pe ubereats.com;
 • Conectează-te cu aceleași date de logare ale contului tău Uber sau creează-ți un cont;
 • Introdu punctul de livrare – poate fi acasă, la birou sau oriunde te afli în oraș;
 • Alege dintre opțiuni – poți filtra căutarea după preparate, preț, timp de livrare sau restricții dietetice
 • Plasează comanda printr-o simplă apăsare de buton și plătește cu cardul adăugat în aplicație
 • Urmărește comanda în timp real- vezi cum aceasta e preluată și livrată la ușa ta sau în fața clădirii.

De ce Uber Eats?

 • Nu există comandă minimă – prețurile sunt stabilite de restaurantele partenere, funcție de propriul meniu. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 5,99 lei;
 • Programează o comandă – Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.
 • Urmărește comanda în timp real – aplicația îți arată stadiul comenzii tale. Poți urmări în timp real cum este preparată, ridicată și livrată;
 • Recomandări personalizate – aplicația va sugera adrese de livrare din trecut, mâncarea cel mai des comandată, opțiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute. Aceste recomandări se vor baza pe istoricul comenzilor și pe variabile precum ora și locul livrării;
 • Filtre pentru a ajunge ușor la mâncarea potrivită – poți căuta restaurante în funcție de viteza de livrare, prețul sau restricțiile alimentare. Dacă vrei să vezi alimentele vegetariene disponibile în 30 de minute, aplicația folosește informațiile despre mâncare și timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare;
 • Descoperă tot ce are orașul mai bun de oferit – la fel ca sistemul de evaluare, cu Uber Eats poți urmări evaluarea restaurantelor în urma experiențelor celorlalți utilizatori;
 • Poți indica cu precizie locul de livrare – poți introduce instrucțiuni specifice și poți cere să primești mâncarea la ușa sau în fața clădirii;
 • Comandă-ți mâncarea în timpul cursei tale Uber – când ești în cursă, poți accesa Uber Eats direct din aplicația Uber, astfel încât cina ta să ajungă la destinație în același timp cu tine.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă