fbpx
Companii

Un nou hotel în București, în 20202 min

27/11/2018 2 min read

Un nou hotel în București, în 20202 min

Reading Time: 2 minute

Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels, își continuă expansiunea în România prin semnarea unui contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din București cu partenerul și investitorul Novum Business Services SRL. Noul hotel ibis Bucharest Politehnica se va deschide în trimestrul trei din 2020.

Hotelul va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

Hotelul nou construit va fi situat în partea central-vestică a capitalei, identificându-se cu zona Orhideea, pasajul Basarab și proximitatea stațiilor de metrou Grozăvești, Petrache Poenaru și Politehnica, ce formează viitorul nucleu de birouri al Bucureștiului.

“Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, si ne consolidam planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitala, cat și în principalele orașe regionale din țară”, declară Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe.

Hotelul va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România (UPB), ale cărei cursuri sunt urmate de studenți din întreaga țară și din lume de peste 200 de ani, și care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. ibis Bucharest Politehnica va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.

Ibis este brandul economic al AccorHotels. Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.

Novum Invest Group este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din București, cu o experiență de 10 ani pe piața românească.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 130 de hoteluri și este singurul licentiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 21.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget.

AccorHotels deține peste 4.300 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 100 de țări.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *