Marketing

Secom își extinde portofoliul cu ceaiuri premium din Sri Lanka

29 aug. 2018 2 min

Secom își extinde portofoliul cu ceaiuri premium din Sri Lanka

Reading Time: 2 minute

Secom își extinde portofoliul cu o nouă categorie de produse, aducând în România Tealia, un brand premium de ceaiuri din Sri Lanka. Astfel, începând din această lună, Secom comercializează, în exclusivitate pe piața locală, 17 sortimente de ceai Tealia: 2 varietăți de ceai negru, 5 sortimente de ceai verde, 8 tipuri de ceaiuri din plante și 2 ceaiuri desert.

Produsele Tealia vor fi disponibile pentru început în magazinele Secom, pe www.secom.ro, în farmacii și magazine cu profil naturist partenere.

Produsele Tealia provin din culturile de ceai Pure Ceylon din zone agroclimatice restrânse și controlate din Sri Lanka. Ceaiul din zona Ceylon (Sri Lanka) este considerat „cel mai curat ceai”, întrucât nu conține pesticide și nici substanțe chimice care pot afecta mediul și stratul de ozon. De altfel, ceaiurile din gama Tealia sunt certificate de Rainforest Alliance, UTZ și ”Ozone Friendly”, certificări ce confirmă  respectarea celor mai înalte standarde de mediu. Totodată, ceaiul verde și negru TEALIA beneficiază de distincția ”Ceylon Tea – Symbol of Quality”, acordată de instituția guvernamentală Sri Lanka Tea Board. Produsele au ambalaje biodegradabile.

Lucia Costea, Managing Partner, Secom

În prezent, portofoliul companiei românești Secom include peste 400 de produse naturale premium, cu ingrediente de înaltă calitate, din 3 categorii: suplimente alimentare, ceaiuri  și produse cosmetice naturale de ultimă generație. Produsele Secom sunt disponibile în peste 8000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național, pe www.secom.ro și în cele 14 magazine Secom din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara, Arad și Oradea.

Povestea ceaiurilor Tealia a început în 2001 în Sri Lanka, pornind ca o afacere de familie. În prezent, Tealia este un brand reprezentantiv pentru industria ceaiului din Sri Lanka, produsele fiind totodată prezente în casele consumatorilor din peste 14 țări, precum SUA, Canada, Japonia, Marea Britanie, China sau Germania. 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: