Companii Finanțe

SelfPay, parteneriat cu AKTA

08/07/2019 < 1 min read

SelfPay, parteneriat cu AKTA

Reading Time: < 1 minut

SelfPay, liderul local al pieței de Stații de Plată de tip self-service, anunță semnarea unui nou parteneriat cu încă un operator telecom național care oferă servicii integrate de televiziune, telefonie și internet: AKTA, brandul sub care operează Digital Cable Systems și AKTA Telecom. 

Clienții AKTA au posibilitatea să-și plătească facturile, fără comision, la peste 4.200 de Stații de Plată SelfPay din întreaga țară. Plata se realizează extrem de simplu și rapid, iar clienții AKTA pot afla în timp real valoarea facturilor restante, datorită integrării în timp real a celor două sisteme. Pe lângă clasica scanare a codului de bare de pe factură, clienții AKTA se pot identifica și prin introducerea manuală a codului de client în interfața Stației de Plată SelfPay. Clienții AKTA pot plăti cu numerar, bon de rest sau prin intermediul aplicației mobile SelfPay la oricare dintre cele peste 4.200 de Stații de Plată SelfPay, dar și cu cardul sau prin Apple Pay la Stațiile de Plată SelfPay dotate cu POS, arată compania, într-un comunicat de presă. 

În prezent, clienții celor mai reprezentative companii din industria telecom își pot plăti facturile prin rețeaua de Stații de Plată SelfPay. 

Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, în universități, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole pe aceeași temă