Companii Stiri

Primul magazin LANIDOR din România, investiție de 200.000 de euro

1 sept. 2016 2 min

Primul magazin LANIDOR din România, investiție de 200.000 de euro

Reading Time: 2 minute

Cel mai mare retailer de haine portughez pentru femei, LANIDOR, a deschis primul magazin în România, în centrul comercial Park Lake, din București. Brandul a intrat în România sub formă de franciză deținută de către QAZ Fashion Retail, iar investiția făcută pentru deschiderea magazinului se ridică la aproximativ 200.000 euro.

Pentru primul an de operare, compania estimează o cifră de afaceri de aproximativ 300.000 de euro. În magazinul situat pe o suprafață de 125 mp se va regăsi colecția completă toamnă-iarnă 2016/2017, la fel ca în celelalte peste o sută de unități pe care brandul LANIDOR le deține în întreaga lume.

„Am vrut să aducem pe piața din România un brand cu o calitate superioară a produselor, un brand internațional, care se adresează femeilor moderne, indiferent de vârstă, care sunt preocupate de felul în care arată și se prezintă”, spune Adrian Dumitrescu, managing partner QAZ Fashion Retail.

Planurile de viitor ale QAZ Fashion Retail în România vizează deschiderea a cel puțin două magazine LANIDOR pe an, în centre comerciale din București și din țară. La nivel internațional, brandul LANIDOR este prezent cu unități deschise în zece țări din Uniunea Europeană, dar și din afara continentului, România fiind cea de-a 11-a țară în care brandul de modă este disponibil.

În prezent, brandul LANIDOR deține șapte concepte: LA Woman – brandul prezent și în România pentru început, LA Kids & Junior – linie de haine pentru copii cu vârstă între trei luni și 12 ani, LA Accessories, LA Caffe – un lanț de cafenele și restaurante, LA Outlet, LA Shop Online – brand disponibil pentru comenzi inclusiv în România și LA Eyewear. Potrivit lui Adrian Dumitrescu, în România va fi adus în curând și conceptul LA Kids & Junior. Retailerul de modă LANIDOR face parte din grupul cu același nume, care mai deține brandurile Globe, Quebramar, Casa Batalha și Companhia do Campo.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: