Management Stiri

Shane Dowling revine în vârful ALD Automotive România

6 sept. 2019 2 min

Shane Dowling revine în vârful ALD Automotive România

Reading Time: 2 minute

ALD Automotive îl numește pe Shane Dowling în funcția de director general al ALD Automotive România de la începutul lunii septembrie 2019. În același timp, Shane Dowling va ocupa poziția de director regional al ALD Automotive pe Europa de Sud-Est, rol din care coordonează deja activitatea din România, Bulgaria, Grecia și Turcia.

Shane Dowling are o experiență de mai bine de 20 de ani în industriile automotive și de leasing operațional, el ocupând și în trecut funcția de director general al ALD Automotive România, în perioada 2011 – 2016. Apoi, a fost promovat pe poziția de director regional al Europei de Sud-Est, iar concomitent a fost și CEO al ALD Automotive Turcia.

Revenirea în România a lui Shane Dowling va continua digitalizarea soluțiilor pentru clienți și parteneri, dezvoltarea platformelor interne și va menține un grad de satisfacție ridicat al clienților și angajaților companiei.

“ALD Automotive România a crescut constant, încă de la înființarea ei pe piața locală, acum mai bine de 14 ani, astfel că avem un portofoliu stabil de clienți și o echipă experimentată. Suntem o companie trendsetter în domeniul leasingului operațional și suntem leader-ul industriei în ceea ce privește inițiativele ecologice, un statut pe care îmi doresc să îl păstrăm și în următoarea perioadă. Toate acestea constituie o bază solidă pentru etapa următoare și pentru noile proiecte pe care le avem în plan”, a declarat Shane Dowling, General Director, ALD Automotive România.

Așadar, unul dintre principalele obiective ale noului director general rămâne acela de a menține poziția de lider al pieței cu privire la soluțiile sustenabile și serviciile de mobilitate. Compania promovează în mod activ tehnologiile inovatoare și prietenoase cu mediul, pentru a sprijini companiile care își propun “înverzirea” flotelor auto.

Anterior intrării în grupul ALD, în 2006, Shane Dowling a ocupat poziții de conducere în Irlanda, ca General Manager al Johnson and Perrott Fleet Services, precum și Sales and Marketing Executive al Mitsubishi Motors Irlanda.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: