Evenimente trecute

Social Media Summit Cluj

26 nov. 2012 < 1 min

Social Media Summit Cluj

Reading Time: < 1 minut

Va asteptam pe 5 decembrie la cea de a treia editie a Social Media Summit Cluj.

Evenimentul care, pe parcursul a 10 editii, a reunit cei mai importanti bloggeri si specialisti din online-ul romanesc, Social Media Summit, se intoarce anul acesta la Cluj pentru a continua maratonul demarat, acum aproape 3 ani, de revolutia social media. In aceasta perioada am cunoscut si am vazut dezvoltandu-se unele dintre cele mai puternice comunitati din online-ul romanesc la Timisoara, Cuj, Iasi, Sibiu, Brasov si Bucuresti.

 

Anul acesta va asteptam sa participati la o editie dinamica focusata pe interactivitate. Afla cum s-a cristalizat o comunitate online puternica la Cluj si care sunt oportunitatile ce decurg de aici. Cat de importanta este crearea si consolidarea comunitatilor locale in social media pentru generarea unui ecosistem online regional care sa furnizeze continut relevant pentru publicul local si national.

 

Descopera ce poate face si ce nu poate face social media pentru compania ta si de ce este important sa analizezi si sa selectezi cu atentie platformele social media in cadrul eforturilor de marketing si branding.

 

Invata la trainingul Facebook sustinut de Alexandru Negrea care sunt directiile pe care trebuie sa le urmezi pentru a creea un plan coerent de comunicare pe Facebook.

 

Inscrie-te acum pe www.bizforum.ro/smscluj pentru a cunoaste una dintre cele mai puternice comunitati de social media din online-ul romanesc.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: