Lifestyle

Sport – Cristina Neagu

22 apr. 2016 < 1 min

Sport – Cristina Neagu

Reading Time: < 1 minut

Cristina NeaguCristina Neagu este cea mai buna handbalista a lumii si nu o spunem doar noi. Jucatoarea a fost desemnata de Federatia Internationala de Handbal cea mai buna jucatoare a Campionatului Mondial din 2015, unde a castigat si titlul de golgheter, cu 63 de goluri marcate in 9 meciuri jucate. Totodata, titlul pentru cea mai buna jucatoare a mondialului i-a adus Cristinei Neagu si prezenta in echipa ideala a turneului, pe postul de inter stanga.

De asemenea, cea mai importanta publicatie online de handbal, handball-planet.com, a desemnat-o pe romanca cea mai buna handbalista a lumii in 2015, in urma votului unui juriu international compus din 19 membri, precum si al suporterilor acestui sport.

Pe langa medalia de bronz cucerita la mondialul de handbal feminin din Norvegia, alaturi de reprezentativa Romaniei, Cristina Neagu a castigat in 2015 si Liga Campionilor, cu Buducnost Podgorica, fiind golghetera competitiei. Federatia Romana de Handbal a declarat-o cea mai buna handbalista a anului in Romania.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: