Companii Management Stiri Tech

Steluța Leu, Quality Business Partner la Schneider Electric România

ian. 20, 2021 < 1 min

Steluța Leu, Quality Business Partner la Schneider Electric România

Reading Time: < 1 minut

Steluța Leu a fost numită pe poziția de Customer Satisfaction & Quality Business Partner la Schneider Electric România şi Republica Moldova. Steluța îl înlocuiește pe Valentin Vasile, acesta fiind promovat Director de Marketing în cadrul organizației.

Steluța Leu s-a alăturat companiei în urmă cu 12 ani și în tot acest timp și-a construit o carieră solidă și îndelungată în relația cu clienții, in ultimii 5 ani ocupând poziția de Customer Experience Development Leader.

”Am început anul cu două promovări interne succesive,” a spus Lucian Enaru, Director General Schneider Electric România și Republica Moldova, ”doi colegi cu experiență bogată în companie, care au demonstrat de-a lungul timpului cât de implicati și capabili sunt să răspundă nevoilor clienților noștri. Căutăm să oferim în cadrul organizației oportunități de dezvoltare profesională care să răsplătească loialitatea colegilor și să le valorifice expertiza.”

Din noua poziție, Steluța va avea un rol strategic și mai multă libertate de acțiune în conturarea interacțiunii Schneider Electric cu clienții săi.

Steluța este absolventă a Academiei de Studii Economice București, licențiată în Managementul Afacerilor.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: