Blog

Sumar Biz 214

7 iun. 2011 3 min

Sumar Biz 214

Reading Time: 3 minute

Citeste despre networking, refinantare, imobiliare, hoteluri de 7*, afaceri neconventionale si branding in cel mai recent numar Biz. Din sumar:

Apel respins de un miliard de euro
Grecii nu au venit cu daruri la Bucuresti. OTE a transmis autoritatilor romane ca, din cauza Citeste despre networking, refinantare, imobiliare, hoteluri de 7*, afaceri neconventionale si branding in cel mai recent numar Biz.problemelor pe care le are Grecia in acest moment, nu doreste sa cumpere actiunile Romtelecom detinute de statul roman.

LinkedIn iese la cumparaturi?
Oferta publica initiala a adus LinkedIn 352,8 milioane de dolari, suma cu care reteaua sociala destinata profesionistilor ar putea face achizitii.

Oriunde poti face networking
Nu conteaza cine esti, conteaza pe cine cunosti si, mai ales, cum cunosti. In plina era web 2.0, interactiunea umana directa este in continuare principalul motor al succesului in afaceri. Tu cu cine faci networking?

Impact decisiv in afaceri
Dupa ce razi cu un om, te intelegi mai bine cu el. Este concluzia dupa High Impact Friends Amsterdam, un studiu de caz perfect pentru forta networkingului offline in lumea online.

Restanta la logistica pentru Romania
Romania ar putea adauga pana la 25 de miliarde de euro la produsul intern brut in urmatorii 14 ani, daca ar adopta o serie de imbunatatiri legislative neglijabile pentru bugetul public.

Noua era a Google
Odata cu numirea lui Larry Page ca CEO al Google, compania intra intr-o noua era: cea a social media si a mobilitatii. Dar provocarile sunt mari: dupa achizitia Skype de catre Microsoft, a venit anuntul ca sistemul de operare Android este vulnerabil la furtul de date. Cum o sa se descurce cofondatorul Google?

Ce spune iPad-ul despre tine
Spune ce tip de iPad Reader folosesti ca sa stim cine esti. Asa ar putea fi rezumat demersul editorilor revistei “FastCompany”, care au incercat, trecand in revista mai multe tipuri de aplicatii de iPad Reader, sa identifice trasaturile de personalitate ale utilizatorilor acestui gen de gadget, in mare voga la ora actuala.

Netreprenorii si noul tech Bubble
Cat de mult credeti ca seamana situatia diverselor businessuri create in mediul online astazi cu situatia celor din 2000 si cine umfla la ora actuala balonul web 2.0?

Cum se face o schimbare de ambient
Cu constructorii, cel mai greu este sa le castigi increderea. Daca reusesti, poti face cu ei echipa pe termen lung. Este premisa de la care si-a pornit afacerea Ioan Ciolan. Si de 18 ani dovedeste ca fundamentele acestei strategii nu sunt gresite.

O afacere pentru un Bucuresti altfel
Hunter S. Thompson, George Sand, J.D. Salinger sau Luigi Serafini. Nu, nu ne-am propus sa scriem o istorie a literaturii universale. Sunt doar cateva dintre deserturile de la Reader’s Café, un loc complet rupt de contextul unui Bucuresti trist.

Refinantarea relanseaza creditarea
Creditele de refinantare au luat cu asalt toate mediile, iar bancile se intrec in campanii promotionale pentru acest tip de imprumut. Refinantarea este o supapa pentru sectorul bancar si un imbold catre relansarea creditarii.

Ghici cine creste pe piata imobiliara
Daca segmentul rezidential este inca blocat, pe zona de birouri si in retail anul 2011 se anunta ca un preambul pozitiv pentru un 2012 care va marca revenirea la nivelul din vremurile bune. Si asta in conditiile in care piata s-a maturizat aproape fortat in ultimii doi ani.

Paul Garrison: Cum sa intelegi mai bine clientii
Degeaba stim multe despre modul in care consumatorii se folosesc de bunurile din categoria noastra si cum le cumpara, daca nu intelegem rolul acestora in viata lor. DE PAUL GARRISON

Mick Cassell: Vom face un hub de branding
Chiar daca piata romaneasca de branding nu este deocamdata pregatita sa faca fata tuturor provocarilor pe care le impune constructia unor branduri la standarde internationale, Cocoon Group pariaza pe potentialul acestei zone in dezvoltarea businessului.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: