BizRemote by certSIGN Finanțe Stiri

TBI Bank donează 250.000 de lei pentru sistemul medical

27 mart. 2020 < 1 min

TBI Bank donează 250.000 de lei pentru sistemul medical

Reading Time: < 1 minut

TBI Bank donează 250.000 de lei pentru a acoperi nevoile neașteptate ale sistemelor de sănătate. Banca vrea să se asigure că fondurile vor avea impact, astfel că va furniza echipamente specifice instituțiilor în nevoie, arată TBI, într-un comunicat de presă.

”În vremuri ca acestea ne bazăm pe adevărații eroi care lucrează zi și noapte în spitale pentru binele societății. Angajații din sistemul medical poartă o greutate enormă pe umerii lor – noi, cei de la TBI Bank, putem doar spera că donația noastră umilă îi va ajuta”, spune Petr Baron, CEO TBI.

Banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienți și angajați, inclusiv furnizarea de dezinfectanți, activarea procedurii de lucru de acasă pentru angajații unde acest lucru este posibil și orare diferite pentru echipele din sediile centrale care nu pot lucra de acasă. Totodată, TBI Bank dezinfectează cu regularitate birourile și sucursalele, respectând măsurile stabilite de autoritățile abilitate, și recomandă clienților să utilizeze canalele digitale disponibile în interacțiunea cu banca.

Foto: © Chernetskaya | Dreamstime.com

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: