Companii Stiri

Telekom lanseaza LocalHub.ro pentru IMM-uri

2 iun. 2015 2 min

Telekom lanseaza LocalHub.ro pentru IMM-uri

Reading Time: 2 minute

 

Telekom Romania anunta lansarea LocalHub.ro, noua platforma online de tip One Stop Shop, care pune la dispozitia utilizatorilor un instrument practic si eficient prin care acestia pot gasi informatii relevante si actualizate despre firme si activitatea acestora. In cadrul platformei sunt prezentate, inca de la lansare, peste 400.000 de firme din toata tara si din toate domeniile de activitate.

LocalHub.ro ofera reprezentantilor firmelor posibilitatea de a-si consolida prezenta online pentru afacerea lor, prin crearea unei pagini personalizate in cadrul portalului, care sa reuneasca informatii complete si detaliate despre activitatea firmei si despre produsele si serviciile pe care le ofera consumatorilor.

Site-ul dispune, de asemenea, de o versiune optimizata pentru mobil, in acord cu noile obiceiuri de consum ale utilizatorilor, care acceseaza din ce in ce mai mult Internetul de pe telefonul mobil. Potrivit ultimelor statistici, traficul de pe dispozitive mobile reprezinta aproximativ 10% din traficul total de Internet.

“Mai mult de 50% din firmele mici si mijlocii din Romania nu au o prezenta relevanta in online. Prin lansarea LocalHub.ro, am dorit sa venim in intampinarea acestei nevoi si sa aducem firmele acolo unde sunt deja clientii lor: in mediul online. Lansarea de astazi este doar primul pas al proiectului, urmand sa dezvoltam produsul pe parcursul acestui an si sa integram in aceasta platforma mai multe solutii din zona online.”, a spus Alina Cazacu, Senior Manager Non Core E-activities Telekom Romania.

Reprezentantii firmelor listate pe platforma pot revendica drepturile de administrare a paginii dedicate afacerii lor si pot completa informatii relevante pentru utilizatori. Fiecare afacere poate avea o descriere personalizata, care sa informeze utilizatorii cu privire la produsele si serviciile oferite, poate publica link-uri catre propriul website, programul de lucru, precum si datele de contact.

In cadrul portalului LocalHub.ro, cei care detin o afacere au la dispozitie solutii integrate, prin care isi pot consolida prezenta online pentru afacerea lor, care includ realizarea de website-uri personalizate si promovarea prin campanii online, prin Google AdWords sau Facebook.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: