fbpx
Marketing

The Best of Eurobest, la Bucuresti1 min

14/01/2014 < 1 min read

author:

The Best of Eurobest, la Bucuresti1 min

Reading Time: < 1 minut

Joi, 16 ianuarie, de la ora 19.00, directorii de creatie de la GMP, McCann si BBDO vor impartasi, alaturi de clientii lor, povestile din spatele campaniilor premiate cu argint, aur si Grand Prix la Eurobest, cel mai recent festival international de creativitate.

Oana Bulexa, juratul categoriei PR, cea unde GMP a si castigat singurul Grand Prix romanesc in 2013, va da detalii din culisele procesului de jurizare, impartasind audientei cum campania semnata de Mihai Gongusi-a facut drum spre podium, dar si care este starea PR-ului european, care ii sunt provocarile si asteptarile.

Trei dintre absolventele The Alternative School for Creative Thinking, prezente in decembrie, la Lisabona, acolo unde a avut loc Eurobest, Roxana Firoiu, Ilinca Munteanu si Anca Ifrim vor prezenta, fiecare, un top 3 personal cuprinzand esenta festivalului.

Evenimentul este initiat de Teo Migdalovici, reprezentantul Lions Festivals in Romania si va fi gazduit de The Practice, agentia care a dat juratul roman al categoriei PR in 2013, la reputatul festival european.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *