Marketing

#ShowDontTell, noul stil Philips OneBlade

26 iul. 2017 < 1 min

#ShowDontTell, noul stil Philips OneBlade

Reading Time: < 1 minut

Philips a lansat pe piața românească OneBlade. Acesta nu este un aparat de bărbierit obișnuit, ci exponentul unui nou stil de a tunde, bărbieri şi contura barba, indiferent de lungimea firului de păr.

Lansat la nivel global în peste zece pieţe, noul Philips OneBlade are la bază conceptul #ShowDontTell, care îndeamnă tinerii să se exprime diferit, în funcţie de personalitatea şi atitudinea care le definesc stilul de viaţă.

Advertorial 

Odată achiziționat Philips OneBlade, nu mai este nevoie de niciun alt aparat, iar stilul preferat  poate fi  obținut dintr-o singură mişcare, fără ca lama să intre în contact direct cu pielea. Totul într-un design modern şi intuitiv, cu 200 de mişcări pe secundă ale cuţitelor din interiorul lamei și 45 de minute capacitate de utilizare.

Philips OneBlade este disponibil în magazinele de retail specializate și la retailerii online, cu prețuri începând de la 150 de lei (TVA inclus).

Mai multe informații despre fiecare produs din gamă și ofertele de preț, sunt disponibile accesând www.philips.ro/OneBlade.

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: