Blog

Topul celor mai cautate masini de catre romani pe site-ul Autovit.ro

1 iun. 2012 2 min

Topul celor mai cautate masini de catre romani pe site-ul Autovit.ro

Reading Time: 2 minute

Autovit.ro a realizat topul celor mai cautate masini second hand, conform datelor obtinute in perioada 22 aprilie-21 mai. In urma rezultatelor, se pare ca in topul preferintelor romanilor raman totusi marcile nemtesti. Primele patru pozitii sunt ocupate de Volkswagen, BMW, Audi si Opel, cautate in special de catre bucuresteni.

Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Mercedes-Benz, Ford, Dacia, Skoda, Renault si Peugeot. Dupa bucuresteni, cei mai multi utilizatori care au accesat anunturile cu masini second hand, sunt locuitori ai oraselor Pitesti, Brasov, Constanta , Cluj, Poliesti, Iasi , Craiova, Timisoara si Galati.

Tot autovit.ro releva faptul ca nici marca nationala nu ramane mai prejos, aflandu-se pe pozitia a saptea a clasamentului. Cele mai cautate modele Dacia  sunt Logan, Solenza, Duster si Pick Up. Asadar, brandul de la Pitesti ramane unul de top pe piata autoturismelor second hand.

In timp ce numarul masinilor noi a crescut in primele luni ale anului, nu acelasi lucru se poate spune si despre masinile second hand. Pana in acest moment vanzarile au scazut comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Conform specialistilor acest lucru este efectul masurilor luate de guvernanti in ultimul an in ceea ce priveste achizitionarea autoturismelor second hand.

Autovit.ro este cel mai mare site de vanzari de masini second hand de pe piata locala si pune la dispozitia utilizatorilor peste 80.000 de anunturi lunar, cu oferte nu doar pentru masini second hand, ci si anunturi pentru utilitare/camioane sau anunturi moto.

Pentru a veni in ajutorul utilizatorilor sai, autovit.ro a lansat de curand si un nou motor de cautare, in care parametrii de cautare sunt mult mai usor de modificat, fiind accesibil oricarui user, indiferent de cunostintele acestuia in utilizarea calculatorului.

De asemenea, Autovit.ro este unul dintre cel mai noi proiecte online ale companiei Advanced Ideas si reprezinta o provocare prin care se doreste oferirea celor mai bune solutii pe piata auto second hand din Romania.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: