Management Stiri

Tratament pentru burnout

29 ian. 2015 2 min

Tratament pentru burnout

Reading Time: 2 minute

Suferiti de burnout? Exista un remediu. In perioada 13 -15 februarie, la Galeriile BMR, psihologul Ligia Moise si specialistul in comunicare Marian Enache sustin un curs pentru solutionarea problemelor legate de sindromul burnout cu care se pot confrunta unii angajati.

Foto: Dreamstime

Numit si “ardere emotionala”, consta in epuizarea fizica, emotionala si mentala a individului supus unor situatii stresante. In aceste conditii, individul pierde atat motivatia profesionala, cat si interesul pentru nevoile personale, fapt ce ii poate afecta viata sociala.

Cursul “Managementul emotiilor in context socio-profesional” va aborda teme ce pornesc de la natura fiziologica a emotiilor pana la comunicare verbala si non-verbala, tocmai pentru a-l ajuta pe individ sa devina stapanul emotiilor negative. Cei doi traineri vor aborda, alaturi de cursanti, o suita de exercitii si scurte expuneri, alternate cu sesiuni de discutii si feedback ad-hoc.

Pretul cursului este de 249 de euro.

Cine sunt cei doi traineri? 

Cu o pregatire mixta, medicala si umanista, Ligia Moise s-a format ca asistent in sectia de neuro-chirurgie a Spitalului Bagdasar-Arseni din Bucuresti si, apoi, ca psiholog clinician (acreditat de Colegiul Psihologilor). Este trainer acreditat de CNFPA si detine un titlu de Master in Psihoterapii Cognitiv-Comportamentale. A participat la numeroase cursuri, ateliere si seminarii, pe teme precum ”Terapie Sistemica Cuplu-Copil-Familie”, psiho-oncologie, psihodrama, analiza tranzactionala, hipnoterapie. Este presedinte al Asociatiei “Theodor” si membru al AHPCC (Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala). In prezent, pe langa activitatea psihoterapeutica, se dedica si cauzelor umanitare, ca psiholog voluntar in programul pentru asistarea femeilor-victime ale violentei in familie desfasurat de Asociatia Anais.

Dupa 8 ani de profesorat in licee bucurestene, Marian Enache trece la creatia publicitara, unde va urca de la copywriter junior la director de departament. In calitate de consultant independent la Fundatia Soros a participat la sute de ore de seminarii si ateliere despre pedagogii alternative si politici educationale. Are studii post-universitare de Comunicare si Relatii Publice, iar din 2010 este trainer acreditat CPPC. Detine premii la concursuri internationale de publicitate si a castigat Premiul pentru cel mai bun scenariu de scurt-metraj, oferit de HBO Romania la TIFF 2011. Din 2012 se pregateste in scriere dramatica si actorie, in cadrul Scrie despre Tine.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: