Burgerii vegani Moving Mountains își fac intrarea în România prin Iași

13 sept. 2019 2 min

Burgerii vegani Moving Mountains își fac intrarea în România prin Iași

Reading Time: 2 minute

Noul lanț smartfood Trey debutează pe piața din România cu o alternativă la carnea de vită, o inovație a cercetătorilor britanici de la Moving Mountains, 100% pe bază de plante. Trey îi așteaptă pe cei interesați în foodcourt-ul de la etajul al doilea din Iulius Mall Iași.

“Credem că în această direcție se îndreaptă mâncarea viitorului, un gust și o textură echilibrate cu grija față de mediu și față de propria sănătate. Pe scurt, este o alternativă foarte bine gândită între zona gourmet și zona fast food standardizat”, au declarat reprezentanții Trey.

Trey Spicecraft Burgers din Iași este primul lanț de locații din Estul Europei care comercializează produsul Moving Mountains Burger.

Produsele celor de la Moving Mountains sunt comercializate și gătite în peste 3.000 de restaurante și universități din lume. Se adresează celor care își doresc reducerea consumului de carne, care sunt atenți la protecția mediului și, bineînțeles, flexitarienilor, vegetarienilor și veganilor.

Ingredientele preparatului sunt: apă, proteină din mazăre, legume (ciuperci, ceapă, sfeclă roșie), proteină vegetală (soia și proteină izolată din soia, proteină izolată din mazăre, gluten de grâu, făină de grâu), ulei de cocos, ovăz, sare, oțet, extract de malț de orz, acid lactic, suc de lămâie, vitamina B12.

Coca-Cola, Moving Mountains și Heinz sunt partenerii principali ai lanțului de smartfood Trey.

Cea de-a doua locaţie se va deschide tot în Iași, în Palas Mall, iar cea de-a treia va fi deschisă cu prima franciză în București.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: