Companii Stiri

Trochatlon-ul de primavara

9 mart. 2016 < 1 min

Trochatlon-ul de primavara

Reading Time: < 1 minut

Decathlon lanseaza in perioada 10 martie– 10 aprilie editia de primavara  a Trocathlon, targul de articole sportive second hand destinat pasionatilor de sport.

Desfasurat bianual, acesta a devenit un eveniment care se ofera sa intermedieze gratuit relatia dintre potentialii vanzatori sau cumparatori de articole si echipamente sportive.

Diferenta dintre targul organizat de Decathlon  si  retaileri care comercializeaza  produse second hand  e ca Decathlon  garanteaza siguranta produselor  luate in consignatie.

Conditii de vanzare

Conform regulamentului, cei interesati trebuie sa aduca in magazin produsul pe care vor sa il vanda, sa stabileasca impreuna cu un specialist Decathlon un pret care sa-i creasca sansele de vanzare si sa il lase in magazin pe toata perioada targului. Serviciul este gratuit, iar Decathlon nu primeste niciun comision pentru depozitare sau evaluarea produsului.

Produsul este depozitat in conditii sigure, iar daca se vinde, cei care au adus produsul vor fi anuntati imediat si vor primi de la Decathlon un voucher cu valoarea pretului de vanzare. Daca nu se vinde, produsul poate fi luat inapoi sau donat unei asociatii caritabile.

Lista produselor care nu sunt acceptate la vanzare este disponibila pe pagina campaniei de pe site-ul Decathlon

Conditii de cumparare

Cu voucherul primit, clientii vor putea acoperi o parte din valoarea produsului nou dorit. Decathlon ofera, de asemenea, asistenta si consiliere de specialitate celor care doresc sa cumpere articole si echipamente sportive la un pret foarte mic. Clientul are posibilitatea de a achizitiona produsul la pretul cerut de vanzator fara alte comisioane.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: