Management

Un nou CEO la conducerea NEPI 

10 aug. 2015 < 1 min

Un nou CEO la conducerea NEPI 

Reading Time: < 1 minut
????????????????????????????????????
Alex Morar, CEO, NEPI

Alex Morar este incepand cu data de 7 august noul CEO al fondului de investitii sud-african NEPI (New Europe Property Investments), ce detine in portofoliu Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Targu-Jiu si alte centre comerciale in intreaga tara, dar si in Serbia si Slovacia. NEPI detine si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucuresti si City Business Centre din Timisoara

Alex Morar va coordona operatiunile NEPI alaturi de Mirela Covasa, Director Financiar si Tiberiu Smaranda, Director Executiv. Aceasta schimbare are loc in urma deciziei unanime a board-ului, ca urmare a hotararii lui Martin Slabbert si a lui Victor Semionov de a se retrage pentru a dezvolta noi business-uri.

Alex Morar face parte din managementul NEPI inca de la infiintarea sa, in 2007. Avand experienta pe zona de investment, management si real estate, acesta a avut mai multe roluri pe parcursul celor 8 ani petrecuti in cadrul companiei. In ultimii ani, rolul sau in cadrul NEPI a fost de a coordona investitiile si o parte din procesele operationale.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: