BizRemote by certSIGN Lifestyle Stiri

Un nou modul de cursuri digitale pentru adolescenți. Prima invitată: Bianca Adam

1 apr. 2020 2 min

Un nou modul de cursuri digitale pentru adolescenți. Prima invitată: Bianca Adam

Reading Time: 2 minute

Azi se lansează NaradiX, un modul de cursuri digitale care sunt susținute zilnic live pe Facebook și YouTube de vloggeri, oameni de business și traineri. Inițiativa aparține ONG-ului Narada, o comunitate formată din antreprenori, manageri, oameni de acțiune al cărei scop este acela de a oferi soluții eficiente și rapide de modernizare a educației.

Astflel, în fiecare după-amiază, începând cu 1 aprilie, adolescenți din întreaga țară pot învăța, timp de o oră, despre social media, personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară.

În prima zi, pe 1 aprilie, de la ora 16.00, inițiatoarele Naradix, Andra Munteanu și Armina Dobrică, intră în direct cu Bianca Adam, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri, cu peste 1,5 milioane de fani pe YouTube.

Joi, 2 aprilie, userii vor putea intra în legătură online cu Dr. Mihail Pautov, medicul cu cel mai mulți followeri pe Instagram. Medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă, în izolare, cum să ne protejăm de Coronavirus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Pe 3 aprilie, Urania Cremene vorbește despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.  

În săptămânile următoare este așteptat la NaradiX și vloggerul Mircea Bravo. Se alătură, de asemenea, inițiativei:  George Bonea, a.k.a. Speaker Demotivațional; Alexandra Nechita, pe care o știm de mult ca ”micuța Picasso”: Anca Baniță, unul dintre inițiatorii “Let’s do it, Romania!”, cel mai mare proiect de voluntariat din România; Dan Oroș, Head of Marketing Google și YouTube România; Adrian Măniuțiu, specialist în comunicare și co-fondator EM360; Beatrice Galațanu, trainer, fondator My HR Lab și omul care ajută companiile să se conecteze la noile generații; Andrei Dunuță , speakerul care și-a propus să dezvolte vorbitul public în România și România prin vorbitul în public; Sebastian Honciuc, cunoscut în comunitatea de gaming ca “tatastrumf”, Marketing Manager PGL.

Cei care nu vor să rateze aceste întâlniri sunt invitați să dea Like paginii de Facebook Narada, pentru a primi notificare în momentul în care încep live-urile. Înregistrările vor fi apoi disponibile și pe canalul de YouTube Narada.                         

”Copiii și adolescenți, care resimt din plin izolarea și n-au nici experiența de viață necesară să gestioneze stresul și incertitudinea la fel ca noi, se descurcă așa cum pot. Noi ne-am propus să le oferim o alternativă la educația formală și în același timp ocazia să exploreze subiecte noi în timpul liber pe care îl au. Suntem recunoscători că au răspuns pozitiv apelului nostru atât de mulți oameni și avem o echipă trăsnet de ‘profi’ pentru NaradiX”, spune Armina Dobrică, Chief Learning Architect NaradiX .      

Naradix este parte a programului !Reacție pentru educație”, un plan de intervenție în educație lansat de Narada, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării și cu susținerea cora România, care își propune să sprijine profesorii și elevii în continuarea învățării la distanță.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: