Editorial

Un an trecut in revista

22 dec. 2014 2 min

Un an trecut in revista

Reading Time: 2 minute

A mai trecut un an. Plin, dificil, dar cu semne de stabilizare economica. Desi am senzatia ca a trecut mai repede ca oricare altul, cand trag linie si rememorez ce am facut, vad cat de multe am realizat in 2014.

Editii noi ale topurilor consacrate precum Biz PR Awards, Top 20 companii din IT pentru care sa lucrezi, 50 cele mai performante companii, 30 Tech – Cele mai iubite gadgeturi de catre romani sau Top Social Brands sunt studii care au la baza cercetari de piata si analize pentru care au lucrat cate doua si trei echipe de profesionisti.

Mai mult, pentru anul acesta am lansat a cincea editie a topului BrandRo, care a analizat 100 de branduri romanesti, dupa ce timp de 4 ani studiul a cuprins cele mai importante 50 de branduri autohtone.

N-am exclus de sub lupa noastra nici nivelul salarial si am prezentat din nou Ghidul Biz al salariilor. Un succes peste asteptari a fost Anuarul Directorilor de Marketing, un research in premiera care a evidentiat cei mai puternici directori de marketing din Romania.

Antreprenorii au fost si ei in focusul nostru, iar Iulian Stanciu si Jean Valvis au fost cei care ne-au spus strategia din spatele afacerilor care s-au extins cel mai mult in acest an.

Intre editii de revista, evenimente Biz traditionale si conceptele noi de conferinte precum Antreprenor AND sau Fashion for Business ori a 13-a editie a Zilelor Biz, am mai marcat anul acesta un moment important. Am aniversat 15 ani de prezenta in Romania, moment care ne-a determinat sa rememoram reusitele din acesti ani si am premiat oamenii care au egalat performanta de a rezista si creste pe piata, indiferent de criza.

N-am uitat nici ca efortul trebuie recompensat si am petrecut alaturi de echipa Biz in Amsterdam. Iar efervescenta adusa de alegerile prezidentiale s-a incadrat perfect in valul de romanism care a inceput sa-si puna din ce in ce mai mult amprenta pe noua generatie de profesionisti.

Ne indreptam cu mult entuziasm si plini de asteptari spre noul an. Stim poate mai mult ca oricand ca de noi depinde sa schimbam lucrurile in jurul nostru si sper ca in 2015 sa vedem cat mai multi profesionisti adevarati in activitatea de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: