Lifestyle Stiri

Urmeaza a zecea editie ADfel

20 aug. 2015 3 min

Urmeaza a zecea editie ADfel

Reading Time: 3 minute

ADfel, singurul eveniment de branded entertainment din Romania, implineste 10 ani. Pentru al zecelea an consecutiv, ADfel demonstreaza cum arata publicitatea bine facuta, dovedind ca poate fi interesanta, interactiva si chiar asteptata. Editia aniversara va avea loc intre 21 si 27 septembrie 2015, pe terasa Fabrica.

Evenimentul reuneste activitati neconventionale prezentate de branduri, proiectii de reclame, competitia de parodii publicitare Grand Spoof, idei neconventionale ale organizatiilor care vor sa faca lumea mai buna si cele mai bune idei publicitare din lume la ADfel Galleries.

ADfel 2015

Mai tineti minte cum era lumea in 2006? Cuvantul crowdsource tocmai era inventat, Pluto era dezbracata de drepturile ei de planeta, Google cumpara YouTube, mai era un an pana sa apara iPhone-ul si inca vreo 5 pana sa fie inventat Centrul Vechi. Terasa La Motoare era inca cel mai cool loc din Bucuresti si acolo incepea ADfel, evenimentul de publicitate neconventionala.

Ce vom vedea la ADfel 2015?

Experientele de brand si activarile destepte vin si anul acesta pe terasa Fabrica.

Joi, 24 septembrie, Pate-ul Ardealul va da gust reclamelor romanesti la Grand Spoof by Ardealul, premiind creatiile castigatoare, inscrise pe platforma The Creator.

In primele 3 zile ADfel, publicul se va intalni cu ONG-urile care salveaza lumea prin metode de promovare alternative. La Zilele Culturale ADfel, organizatiile non-guvernamentale, asociatiile si institutiile din zona culturala, educationala, ecologica si sociala ne vor arata cele mai nastrusnice idei pentru cele mai nobile cauze.

Pe intreaga durata ADfel, cele mai neconventionale campanii din toata lumea vor fi afisate la ADfel Galleries.

Scurta istorie ADfel: 9 ani si peste 400 de intamplari neconventionale:

Tomi la ADfel 2014In 2014, TOMI X-tra iute a demonstrat ca parjoleste tot ce prinde printr-o experienta surpriza, cu sexy pompieritele si vanjosii pompieri care au stins papilele gustative ale amatorilor de ketchup X-tra iute. Vedeti aici clipul cu momentul TOMI.

 

 

 

Acum 2 ani, la provocarea La Festa 3 in 1, La Festa 3in1 ADfel 2013mintile deschise au gasit, pe parcursul a trei zile de ADfel, pretextul perfect pentru momente memorabile impreuna: intr-o cabina, curajosii  se puteau fotografia direct in pat impreuna cu oricine din terasa Fabrica. Vedeti aici clipul cu momentul LaFesta

 

 

 

ABSOLUT la ADfel 2012In 2012, la ABSOLUT Composer, cei veniti la eveniment au descoperit ca pot sa creeze muzica spectaculoasa, controland impecabil si fara nicio pregatire prealabila orchestra celor 12 instrumentisti de pe scena Fabrica. Vedeti aici clipul cu momentul Absolut

 

 

 

Despre ADfel

De zece ani, copilul neconventional al IQads intretine setea de publicitate altfel a publicului bucurestean. Singurul eveniment de branded entertainment din Romania, ADfel creeaza un playground in care brandurile si agentiile creative interactioneaza cu publicul. In 9 editii, peste 100 de branduri si organizatii au venit cu peste 400 de idei implementate pentru mai mult de 7.000 de participanti pe an.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: