Editorial

Valoarea conceptelor unice

iul. 21, 2016 2 min

Valoarea conceptelor unice

Reading Time: 2 minute

Marta-Usurelu-editorial-largeOdata cu vara vine momentul de evaluare a activitatii din prima jumatate a anului si, fata de ultimii ani, de data aceasta ne pregatim de vacanta cu zambetul pe buze. Piata si-a revenit. Toata lumea vrea sau incearca sa faca proiecte, are bugete, nu doar vanzari in target, si, in ciuda amenintarii cu o noua criza sau a Brexitului, in business se anunta in continuare o vara efervescenta.

Si iulie si august se anunta luni pline si, mai mult, este primul an in care totul pare ca merge de la sine. Nu trebuie, clar, sa ne culcam pe-o ureche si sa credem ca va fi asa. Cine a vrut sa invete lectia schimbarii a vazut ca nimic nu este sigur si nicio zi nu mai este la fel. Toata lumea a inteles ca muncim mai mult, mult mai mult decat inainte de criza, si pe bani mai putini.

Dar lucrurile se intampla, oferta si cererea din piata sunt semne bune, semne care ne ofera energie. Iar noi, echipa Biz, incheiem o prima jumatate de an cu multe realizari si motive de bucurie, dar in special cu un proiect de suflet, Biz la psicina, un cover story pe care l-am reeditat in aceasta vara, la 15 ani de la prima editie!

De 17 ani Biz a reusit sa se impuna si sa ramana in Romania singura publicatie de business care prezinta afacerile si liderii cu focus pe idei si strategie, cu imagini si concepte unice sau crezute chiar imposibile de managerii din industrie! Asa a fost si ramane Biz la piscina, un cover story cu un puternic impact vizual, dedicat celor care stiu sa faca business, dar si sa se bucure de momentele de liniste si vacanta.

Piscina Biz este un proiect pe care l-am realizat prima data in urma cu 15 ani si pe care l-am reeditat pentru aceasta vara. Este un eveniment in sine, care insumeaza o adevarata desfasurare de forte, iar imaginea arata clar cat de important este pentru un manager sa iasa din zona de confort! Pentru cei mai multi dintre managerii din Romania este foarte greu sau de neconceput sa faca acest lucru. Dar cei care ne-au fost alaturi la aceasta coperta sunt oameni care au demonstrat peste ani ca stiu sa faca bani, dar si sa se bucure de ei si de tot ce are viata mai frumos de oferit!

Save

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: