Echipa PR Xchange PR Xchange

Oana Bulexa, MSLGROUP The Practice

2 oct. 2015 < 1 min

Oana Bulexa, MSLGROUP The Practice

Reading Time: < 1 minut
Oana Bulexa
Oana Bulexa, Managing Director,  MSLGROUP The Practice

Oana Bulexa are peste 13 ani de experienta in mass media si comunicare. A lucrat mai intai ca jurnalist de presa scrisa si de televiziune, apoi a devenit consultant de PR.

Din 2007, face parte din echipa MSLGROUP The Practice, cea mai premiata agentie de PR din Romania, unde a ocupat pozitii cu responsabilitati tot mai complexe.

De-a lungul timpului a fost consultant pentru companii din industrii variate (FMCG, imobiliare, farmaceutice, retail, automobile, institutii financiare, IT&C etc). A fost project managerul unora dintre cele mai cunoscute campanii realizate de agentie, premiate la Cannes Lions, Global Sabre Awards, IPRA Golden World Awards, EMEA Sabre Awards, European Excellence Awards si alte competitii importante. Are experienta solida in dezvoltarea si implementarea de strategii de comunicare, crisis management, consultanta strategica de brand, traininguri de comunicare.  A acumulat experienta de jurat in numeroase competitii locale si internationale, printre care Romanian PR Award, EMEA Sabre Awards, ADC*Ro Awards, Stevie Awards sau Eurobest International Festival of Creativity si este vorbitor si trainer frecvent la evenimente de comunicare si PR.

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: