Business Companii Tech

Versiunea 7.0 a platformei Revolut aduce și o serie de servicii noi pentru clienți

04/06/2020 < 1 min read

Versiunea 7.0 a platformei Revolut aduce și o serie de servicii noi pentru clienți

Reading Time: < 1 minut

Revolut lansează o nouă versiune a aplicației (7.0), printre noile secțiuni fiind „Acasă” și „Bunăstare”, alături de modificări de design.

Noua versiune a aplicației îi ajută pe utilizatori să se încadreze în bugetul disponibil, având o pagină principală ”Acasă” pentru conturile lor Revolut și conturile conectate prin open banking, cu acces la funcțiile de bugetare și analitice.

Noua secțiune ”Bunăstare” aduce împreună tranzacționarea de acțiuni, criptomonede, bunuri și pușculițe digitale pentru a-i ajuta pe utilizatori să economisească, să investească și să își gestioneze banii printr-o singură apăsare de buton.

În următoarele luni Revolut va lansa noi produse pe mai multe piețe, pentru a-i ajuta pe utilizatori să obțină mai mult cu banii lor. Acestea includ ”Recompense”, o selecție de reduceri și cashback la comercianți importanți pentru a ajuta utilizatorii să economisească bani, precum și o experiență personalizată și produse care vor ajuta utilizatorii să își gestioneze mai bine abonamentele la diferite tipuri de servicii. Între timp, clienții își pot actualiza aplicația Revolut la cea mai nouă versiune pentru a explora noua experiență.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă