Antreprenori by eMAG

Vino la ziua de Antreprenoriat! Luni 10 noiembrie 2014

3 nov. 2014 2 min

Vino la ziua de Antreprenoriat! Luni 10 noiembrie 2014

Reading Time: 2 minute

Businessul de succes inseamna viziune, dar si dinamism. Cine sta pe loc, ramane in urma. Antreprenorii sunt cei deschid mereu drumul spre prosperitate cu idei noi, pasiune pentru ceea ce fac si munca multa. Sa-i cunoastem pe cei care fac economia sa se miste!

De la inceputul acestui an se simte un nou suflu in business iar marile companii au revenit cu planuri de dezvoltare. Mai mult ca oricand, antreprenorii constientizeaza ca oportunitatile exista, indiferent de conditiile economice. Criza a demonstrat-o, oamenii care au curaj si actioneaza culeg roadele. Fie ca sunt cifre de afaceri sau cote de piata mai mari sau profitabilitate crescute! Marii antreprenori romani vin la Zilele Biz si vorbesc despre strategiile de crestere ale momentului, oportunitatile momentului si noile idei din piata, si impartasesc cum au reusit sa treaca peste momentele grele si care sunt ingredientele esentiale ale unei afaceri de succes.

Aflati de la Marius Ghenea, Business Angel, Presedinte, Fit Distribution, Mihail Marcu, Presedinte al Consiliului de Administratie, MedLife, Ion Sturza, Presedinte, Fribourg Capital si Ioan Popa, Fondator si director general, Transavia ce trebuie sa faca si ce sa nu faca un antreprenor astfel incat, combinand strategia cu inovatia si curajul, sa reuseasca sa creasca un business.

Conferintele in care oamenii ii asculta pe cei care au reusit nu mai sunt suficiente pentru antreprenori. Mai mult ca oricand se doreste interactiune si raspunsuri punctuale!  In a doua parte a zilei de Antreprenoriat vino sa stai la masa si sa discuti fata in fata cu specialisti si antreprenori care iti vor oferi informatii concrete despre cum poti creste sau redresa businessul tau. Am gandit o sesiune interactiva care iti ofera acces imediat si exclusiv la oamenii ce te pot ajuta acum in afacerea ta cu idei, sugestii sau chiar cu colaboarari directe. Afla mai multe detalii in sesiunea: Antreprenori fata in fata de la antreprenori precum: Iulian Padurariu, MARKS, Paul J. R. Renaud, Senior Adjunct Lecturer Maastricht School of Management Romania, Marius Tudosiei, Bacania Veche, Sergiu Negut, Associate Dean, Maastricht School of Management Romania, Mihai Patrascu, CEO, Evomag, Georgiana Gheorghe, Managing Partner presage pr, Administrator Creperie d’Amour.

Ideile originale au cele mai mari sanse de a se transforma in afaceri de succes. In incheierea zilei de Antreprenoriat te invitam sa-i intalnesti pe antreprenorii cu idei originale si sa inveti care sunt strategiile care dau rezultate si cum le poti adapta pentru afacerea ta in sesiunea: De la idee la diferentiere si pozitionare in afaceri. Antreprenori Out Of The Box!

Participa la ziua de Antreprenoriat! Mai multe detalii pe www.zilelebiz.ro

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: