Management

Vino la ziua de Management! Miercuri, 12 noiembrie

5 nov. 2014 2 min

Vino la ziua de Management! Miercuri, 12 noiembrie

Reading Time: 2 minute

Actualmente, companiile sunt nevoite sa „traga” mult mai tare pentru obtinerea unor rezultate similare perioadei de boom economic, fiind in acelasi timp inca fragile. Cu toate acestea, semnalele pozitive din piata sunt tot mai multe. Ceea ce da spatiu de manevra companiilor sa regandeasca modelele de business axate pe precautie si sa reporneasca pe drumul cresterilor exponentiale.

Deschidem ziua de Management cu prezentarea sustinuta de catre Alex  Gavan. Cel mai tanar roman care a urcat un optmiar (Cho Oyu, in 2006), la doar 24 de ani. El intelege ca a-ti depasi limitele cand viata iti incearca puterile este insasi esenta performantei. Alex transforma experienta sa in inspiratie prin speech-uri semnificative pe teme de viziune, strategie sau leadership. Peste 25.000 de persoane au beneficiat pana in prezent de impartasirea experientei sale, de la decidenti de top la tineri in formare. In continuare, Dr.Ing.Julien Bratu, Country Manager la Institutul Kaizen Romania va dezvalui cateva din ingredientele secrete ale unei strategii de succes in vreme de criza.

Pentru a face performanta o companie nu are nevoie doar de leadership si strategie, 60% dintre manageri cred ca reputatia are un impact financiar major asupra companiei lor. Studiul „The reputation economy” realizat de GfK Romania pentru Zilele Biz analizeaza reputatia de care se bucura companiile locale din domeniul farmaceutic si cele din domeniul bancar, care sunt punctele lor forte si cele slabe, care este imaginea perceputa de publicul lor tinta comparativ cu valorile acestor companii. Acesta este prezentat si dezbatut in cea de a doua sesiune a zilei de Management de catre: Sergiu Manea, Executive VP of Corporates & Markets, BCR, Mihaela Nicola, CEO The Group, Bodgan Putinica, CEO la Enea Software si Simona Dan, Market Strategy Advisor GfK Romania.

Ziua continua cu un alt studiu dedicat de aceasta data loializarii angajatilor. Sunteti pregatiti sa aflati ce isi doresc angajatii de la compania pe care o conduceti si, mai ales in ce masura se vad in viitor in acelasi loc? Participati la dezbatere alaturi de Ioan Simu, Director General Mercury Research si George Butunoiu, Founder GB Executive Search si aflati in exclusivitate rezultatele studiului realizat de catre Mercury Research „StaffChoice„.

Ultima parte a programului este dedicata workshop-ului „Decision Making in Complex Context using System Thinking Paradigm” sustinut de  PhD Khaled Wahba, Adjunct Associate Professor MSM Romania and the Netherlands si autor a peste 80 de lucrari de cercetare in management.  La finele acestui workshop veti deprinde cunostintele, abilitatile si uneltele necesare cu care veti putea lua cele mai bune decizii indiferent de cat de complicata pare a fi o problema.

Despre aceste subiecte va invitam sa aflati mai multe informatii participand la ziua de Management (miercuri, 12 noiembrie). 

 

 

 

Lasă un răspuns

Articole pe aceeași temă: